Results 1 to 6 of 6
Discuss Problem during instalation at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello, I am trying to install mac osc 10.4.6 on my Dell XPS 600, but ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Problem during instalation

    Hello,
    I am trying to install mac osc 10.4.6 on my Dell XPS 600, but during the installatioon i have to select a drive where to instal mac osx, i can only choose my installation dvd, it won't see my hard drive. I have a partition which is formatted FAT32 so that is not the problem. Can anyone help me?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i'm sorry, i explained my problem not good, i can't choose anything, i can use small programs on the top of the screen, including one which shows information about my computer, iff i press "serial ATA" it says "no information"
    Last edited by martijn123456789; 10-20-2007 at 12:35 PM.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    did you go to disk utility and format that partition to apple hfs format thingy

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I could'nt see my hard disk. I have used a harddisk of another PC, it worked correctly. I have installed mac OSX, only internet won''t work, and my sound doesn't work, i will try to find out how that works.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have exactly the same problem! I can not find a solution.

    But I use a portable computer, it changes anything?

    Thank you for your answers ...

    Hazertyck


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi to everyone,..
    i have the problem too i, used disk utility but i still cant see my HDD,maybe there could be a reason that i should partitionate to HFS+ ? dont know tried everything... its on the version 10.4.5 of tiger, i tried the leopard version too,but there is a different problem,there i cant even boot into the setup,its say some error like,device 0 or something... HELP want OS X on my acer aspire 5100 AMD

 

 

Similar Threads

  1. iATKOS S3 v2.0 instalation problem on Custom PC HELP!
    By darkdhanil in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2011, 12:05 AM
  2. Helpp!! problem with instalation of snow leopard
    By oONsb RizzOo in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2011, 06:29 AM
  3. Iatkos V7 Instalation problem
    By iriathen in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2010, 01:21 AM
  4. Problem with instalation iDeneb v1.3 10.5.5...
    By ziemowit57 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2010, 12:46 AM
  5. OSx86 Instalation Problem
    By SeroS in forum Tiger
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2007, 11:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:44 PM.
twitter, follow us!