Results 1 to 9 of 9
Discuss Okay, I know you guys can help me on getting this done!! at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Okay, I know you guys can help me on getting this done!!

    alright first of all my pc specs. dell xps 410 2 hard drives

    http://www.r3venge.com/shikaku/dell_xps410.htm for more info on my pc

    PC Spec

    Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
    Internet Explorer: 7.0.5730.11
    Memory (RAM): 2048 MB
    CPU: Intel® Core™2 CPU 6300 @ 1.86GHz
    CPU Speed: 1859.3 MHz
    Sound card: SigmaTel Audio
    Display Adapters: RADEON X300/X550 Series | RADEON X300/X550 Series Secondary | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD
    Screen Resolution: 1280 X 1024 - 32 bit
    :
    Network Adapters: Intel® 82566DC Gigabit Network Connection - Packet Scheduler Miniport
    CD / DVD Drives: E: SONY CDRWDVD CRX310S | F: TSSTcorpDVD+-RW TS-H553A | G: MagicISOVirtual DVD-ROM
    :
    COM Ports:
    LPT Ports:
    Mouse: 3 Button Wheel Mouse Present
    Hard Disks: C: 210.9GB | D: 232.8GB | H: 21.8GB
    Hard Disks - Free: C: 61.8GB | D: 14.0GB | H: 21.8GB
    USB Controllers: 7 host controllers.
    Firewire (1394): Not Detected
    :
    Manufacturer: Dell Inc.
    Product Make: Dell DXP061
    :
    AC Power Status: OnLine
    BIOS Info: ATAT COMPATIBLE 033007 DELL 14
    Time Zone: Central Standard Time
    Battery: No Battery
    Motherboard: Dell Inc. 0WG855
    Modem: Not detected


    Ok when i put disc in pc and restart computer, it says press any button to install mac os x or w/e. press it, it starts and i get an error "AppleHDA.kext unable to locate layout_id properly."


    But at first before I did something to my computer It got farther on the black screen and stopped asking for a root device or something. Now thatfirst error comes up as soon as black install comes up for darwin or w/e



    Thats basically it, o and im currently running xp pro, i created a partition of 24gb on my 2nd hard drive in FAT32 format



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Please there has to be someone who knows an easy solution to this, ive looked and looked again

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    what OS X disc are you trying to use ?

    appleHDA is an audio extension, it should not prevent from booting. You could try to disable onboard audio in your BIOS to at least be able to boot with your disc, then try to fix this later...

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    xplode90 = "i created a partition of 24gb on my 2nd hard drive in FAT32 format"

    are you trying to install it on that?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by salmonela View Post
    xplode90 = "i created a partition of 24gb on my 2nd hard drive in FAT32 format"

    are you trying to install it on that?
    lol i guess, but i have anothere hard drive too. but umm the disc just stays at the black installation screen or w.e u want to call it , ill take a pic of it. AND in bios theres no option to disable onboard audio? i have a dell i guess you cant disable it


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, i'm just guessing. maybe iso got corrupted
    or dvd did not get burned properly (verify after burning)

    try booting with -v -x switch

    why don't you install it on first, master hard disk?
    are you shure the os will boot from the second, slave hard disk?

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by salmonela View Post
    ok, i'm just guessing. maybe iso got corrupted
    or dvd did not get burned properly (verify after burning)

    try booting with -v -x switch

    why don't you install it on first, master hard disk?
    are you shure the os will boot from the second, slave hard disk?
    the partition is on the master hard drive (C. But is there something else im supposed to be doing? I used partition magic to create a 23gb hd from my C: drive. And all im supposed to do after that is restart with disc in pc and try installing right? I dont think the iso is corrupted i tried 3 different kinds of distros. i tried on my sisters pc and it got through that initial black screen and goes to mac osx

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having the same problem as you on my Dell E520

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    don't use partition magic. Use diskpart to create AF partition.. Read OSXorg wiki about diskpart. Worse case scenerio try a vm install

 

 

Similar Threads

  1. hi guys i am new in mac please help me
    By coolforyou in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2009, 11:17 PM
  2. Hey Guys Can somebody help me....
    By 0524m in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2009, 12:21 AM
  3. help pls i need help guys PLS
    By HeartMan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-2007, 11:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:11 PM.
twitter, follow us!