Results 1 to 5 of 5
Discuss Mac OS X Boot Problem. Help! at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi Everyone, I have a rather odd problem with my Installation. I can install it ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Mac OS X Boot Problem. Help!

    Hi Everyone, I have a rather odd problem with my Installation. I can install it fine. When i turn it on and try to boot to it it comes up with a grey screen with a small apple and a small turning wheel. After a few seconds my screen will flash and say "No Signal". Then i will hear a simple tune and if it hit keys on the keyboard i can hear it working on the computer.

    Details:
    Biostar Mobo [Model Number Unkown]
    AMD 64 3000+ SSE2
    Ati X1650Pro AGP 256mb - Connected to monitor via DVI Cable.
    Maxtor HDD 70Gb
    768 mb Ram

    My Monitor is an Acer AL1951.

    Ive installed the Ati X1x00 Driver and AGP support. It didnt work so installed the AGPGart, still didnt work so i installed the Natit x1600 package.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    May 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    this happens to me when i try to use the dvi
    standard vga works

    maybee this also happens to you
    it's r3eally sad.


    ah, i overread that you have the same graphic adapter then i do.

    boot up with vga cable, delet the kexts from the driver you installed (they won't enable resolution change qe/ci) and install the driver linked in my signature.
    this driver enables res change qe/ci but not the dvi.
    Last edited by eject; 07-25-2007 at 01:50 PM.
    uphuck 1.3 on sata with pata dvd

    k8n-e deluxe nforce 3 fully working
    sil controler not testet
    line out works, line in not testet
    radeon x1650 agp 256mb ddr33 with this link
    no DVI, everything else ist working

    system hangs on shutdown or reboot, will crash when clickin about this mac
    and varios other errors happen randomly

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok thanks mate, ill have a go with a VGA Cable.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    May 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i've done an edit while you were posting
    uphuck 1.3 on sata with pata dvd

    k8n-e deluxe nforce 3 fully working
    sil controler not testet
    line out works, line in not testet
    radeon x1650 agp 256mb ddr33 with this link
    no DVI, everything else ist working

    system hangs on shutdown or reboot, will crash when clickin about this mac
    and varios other errors happen randomly

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    When i use a VGA cable, instead of it saying "no signal" it just goes to a black screen, no sounds either.
    Last edited by oasmar; 07-25-2007 at 02:39 PM.


 

 

Similar Threads

  1. Boot Problem
    By adamssorc2 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2011, 01:14 PM
  2. Problem when trying to boot from DVD...
    By DemoNMorph in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2009, 09:14 AM
  3. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  4. [iATKOS] v1.0 Boot problem - "Boot.plist" not found !
    By jashsayani in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 49
    Last Post: 05-06-2008, 01:56 PM
  5. Boot Up Problem
    By hybridbanana in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2007, 01:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:45 AM.
twitter, follow us!