Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
Discuss [Leopard][Successful Install but Won't boot] at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Well I never tried time machine cuz I dont have a external HDD, but theres ...
  1. #21
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well I never tried time machine cuz I dont have a external HDD, but theres a guy hu tried, in my tuto, he had some problems with the update and he used time machine to fix it, so seems like it work.

    Did you tried already? Any errors? if you get success let me know to add that info ;> (evil)
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #22
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Well I never tried time machine cuz I dont have a external HDD, but theres a guy hu tried, in my tuto, he had some problems with the update and he used time machine to fix it, so seems like it work.

    Did you tried already? Any errors? if you get success let me know to add that info ;> (evil)
    I'll see if i can set it up.
    After choosing the audio in the installation and then adding the HDA .kexts ive seemed to have lost my audio
    Do i need to delete some .kexts ?
    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  3. #23
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Maybe you need to delete ALCInject if is around or azalia, check in system/library/extensions
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #24
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Maybe you need to delete ALCInject if is around or azalia, check in system/library/extensions
    I tried deleting ALCInject but still no sound, system preferences says there is sound but nothing comes out from my speakers. Ive tried using headphones aswell.
    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  5. #25
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    yeh after delete them install again these kext ;>
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #26
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    yeh after delete them install again these kext ;>
    Yeh i tried that...
    EDIT: I changed the volume in System Preferences and then i heard a ratle from my speakers and then suddenly i heard a pop and now my audio works again.
    Thanks a million

    Last edited by TJ2K7; 10-29-2008 at 04:56 PM.
    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  7. #27
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    there you go, will wait for your time machine @_@; I will try next year T_T
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #28
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    there you go, will wait for your time machine @_@; I will try next year T_T
    Do i need a patch ?
    Oh, can i create a new HFS partition without it affecting my dual boot ?
    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  9. #29
    Senior Professional Array TJ2K7's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    498
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    39

    Default

    i shrank my vista partition to make free space and i used diskpart:
    Code:
    select disk 0
    create partition primary size=15360 id=af
    But diskpart says there is no free space ?
    UK Pwned 3.0 iPhone. Successfully connected to the Orange UK Network.

    If I helped please give a thumbs up , Thanks (Leave your username and I'll try to give you a thumbs up back)

    Hackintosh finally working, thanks to icchansan - Want Mac on your PC ? Start by reading this FAQ

    REMEMBER
    ; SOME PEOPLE ARE LIKE SLINKIES, TOTALLY POINTLESS BUT FUN TO PUSH DOWN THE STAIRS!



  10. #30
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    did you try using disk management in vista?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-22-2012, 03:06 AM
  2. Successful install Snow Leopard (10.6.2) Compaq
    By forjay in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2010, 12:54 PM
  3. Successful Install, won't boot after restart?
    By HaloZack in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2009, 09:39 PM
  4. iatkos v.7 install success but not boot to leopard
    By konlungkao in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-20-2009, 04:53 PM
  5. Iatkos i5 10.5.5 install successful boot unsuccessful
    By Psychoticus in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 06-04-2009, 04:53 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:48 PM.
twitter, follow us!