Results 1 to 4 of 4
Discuss [Leo4All v2] Boot issue on AMD at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; im using winxp, i have leo4allv2 trying to install but i keep getting "failed to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Leo4All v2] Boot issue on AMD

    im using winxp, i have leo4allv2 trying to install but i keep getting "failed to load extension org.tgwbd.driver.acpips2nub"
    can't work this out,
    anyone?



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Boot in Single User (-s), mount HDD, and fix permissions:

    chown -R root:wheel /System/Library/Extensions/*
    chmod -R 755 /System/Library/Extensions/*

    Maybe it work, if not, is a incompatibility with your chipset.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how do i boot in single user?
    i can't get that menu...
    tried to use F8 and all options i get is -v
    and when i type -s the keyboard and mouse not responding and im gettings the same error...
    is the leo v3 solve this issue?

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Have possibility by try use some Keyboard/Mouse USB (for test) ?

    It's typical problem on PS2 Controller...
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. [Leo4All] v2 > issue with Pavilion m8050
    By b04r in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 11
    Last Post: 11-19-2008, 09:48 PM
  2. [Leo4All] Kernal Panic. Stuck on boot
    By -=nEuDy=- in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 16
    Last Post: 09-05-2008, 03:36 PM
  3. [Leo4all] boot screen instead of verbose mode ?
    By ManiMac in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 01:41 PM
  4. [Leo4All] No Keyboard Issue
    By one4house in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2008, 01:11 PM
  5. [Hackint0sh Support] Leo4All installing issue
    By endstille in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2008, 06:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:29 PM.
twitter, follow us!