Results 1 to 6 of 6
Discuss [Leo4All] [Solved] Just hangs at random times at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi everyone, I have installed Leo4All on a Dell 840 server and everything went alright. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Leo4All] [Solved] Just hangs at random times

    Hi everyone,

    I have installed Leo4All on a Dell 840 server and everything went alright. Now I have noticed that the system just hangs at random periods of inactivity.

    Is there any way to check how or what is causing this?

    TIA

    Mikey



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    In System Preferences go to Energy and unmark Put HDD in sleep when possible (or smth like this).

    Remove all timing to sleep too.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Many thanks, I have just set it to that and I will see how it goes

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Good, post back results.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Change the settings as per the instructions and now running without any problems.

    Many thanks f41qu3


  6. #6
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    No problem. Good to see problem solved.

    I close topic now.

    Congratz,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. [Solved] Random bootup crashes G31T-M E7200 9400GT
    By thecompkid in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-06-2009, 04:57 PM
  2. [Problem] [Solved] iPhone constantly freezes at random times
    By tashrocca in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2009, 06:57 AM
  3. Leo4all hangs after install
    By designer17 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2009, 08:02 PM
  4. [Installer][Solved] random crash ?!
    By )law( in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 05-22-2008, 07:24 AM
  5. Random hangs OS X.4.9
    By Brainman in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 04-17-2007, 07:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:24 PM.
twitter, follow us!