Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss Leo on AMD Base system? at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello, Ive been reading up on Hackint0sh, and i want to try and get Leo ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Leo on AMD Base system?

    Hello, Ive been reading up on Hackint0sh, and i want to try and get Leo installed on to my Spare HDD. I can see it works with Intel, but what about AMD??? Here are my spec.

    Biostar K8M800-M7A
    Via Chipset
    AMD Athlon 64 2.4GHz
    Realteck AC97' Audio
    Coarsair 1gb Ram
    300GB Seagate HDD

    i have a copy of Leo 10.5 and i read somewhere that i need patch something???? thnx for any help.

    Valir



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hiya there valir, you have to try~ when you the installation format as Extended Journaled and apply the patch in the customize windows before press install. Try a kernel like modbin or speedstep + AMD Patch, good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can you give me directions as to what i need to do first???? Im slightly confused on it....

    do i find speedstep burn it to a disk? same with the AMD Patch?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I told you, in the installation you'll see that

    - Boot into the DVD and once you get darwin press F8 and type:
    -v and press ENTER
    - Select your Language
    - Use Disk Utility from the Utilities menu. In Disk Utility, Select your Partition, and format you should choose Mac OS Extended (Journaled). After partitioning, quit Disk Utility to return to the Leopard Installer.

    Then Customize
    Last edited by icchansan; 11-10-2008 at 09:50 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hehe

    thnx i'll see what i can get done....


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Leo4Allv3 was all I could get working on my AMD 4600+ system. However, now from what I have learned it may have been the NVinject files stopping my 10.5.5 from booting.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im not sure what im doing wrong... but when i goto load Leo or tiger even, it will load up and i can select my language, but after that, it stays stuck at a blue screen.... And i even tryed the pre-configed Leo and it will show the apple with the cirle and a line through it, and show a loading icon and thats it..... could it be, my cpu isnt compatable?

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by valir553 View Post
    im not sure what im doing wrong... but when i goto load Leo or tiger even, it will load up and i can select my language, but after that, it stays stuck at a blue screen.... And i even tryed the pre-configed Leo and it will show the apple with the cirle and a line through it, and show a loading icon and thats it..... could it be, my cpu isnt compatable?
    Can you tell us your vali553?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Can you tell us your vali553?

    uhh i dont understand

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Nvm I got confused :/ man via chipset, I dunno if they really work :/ if you can try with leo4all v4 is for AMD system only or another distro.

    Whats your video card btw?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. MacNN: Audiovox adds iPod audio system, car DVD system, more
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2008, 07:40 AM
  2. [System folder Access] Accessing System files on External HD
    By jashsayani in forum Genuine Mac Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-19-2008, 03:50 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 01:30 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 01:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:37 PM.
twitter, follow us!