Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Discuss [Kaylaway/Leo4All] help no audio or LAN card detected at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; so got sound to work with kaylaway thanks to you ... But network card is ...
  1. #11
    Professional Array krimp's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Smile

    so got sound to work with kaylaway thanks to you ... But network card is still not found will try using a spare LAN card like realtek or sumthing I might hve lying around thanksfor all your help again


  2. #12
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by krimp View Post
    so got sound to work with kaylaway thanks to you ... But network card is still not found will try using a spare LAN card like realtek or sumthing I might hve lying around thanksfor all your help again
    I recommend to you a Realtek 8139C or D for wired and RTL8187 for wireless.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #13
    Professional Array krimp's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by f41qu3 View Post
    I recommend to you a Realtek 8139C or D for wired and RTL8187 for wireless.

    thanks bro I jus installed my new LAN card I got the realtek and it works excellently well all thanks to you

  4. #14
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by krimp View Post
    thanks bro I jus installed my new LAN card I got the realtek and it works excellently well all thanks to you
    Good to see that works fine.

    Enjoy :hack:
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Sony Vaio - Wireless and audio not working, help! leo4all
    By nmz in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2010, 06:32 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-25-2009, 11:32 PM
  3. 2.2 diffirent sim card detected help
    By faisal_sherry in forum Quickpwn
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2009, 02:52 PM
  4. [Leo4All] v3 > No hard drive detected.
    By methodoc in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2008, 02:01 PM
  5. Card Not Detected SIM-EMU. Please help. Lots of folks needing a solution
    By lvcid in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2007, 08:51 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:08 PM.
twitter, follow us!