Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
Discuss [Kalyway Support] Leopard on Sony vaio at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; i get this problem too, but i dont even think i can boot into single ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i get this problem too, but i dont even think i can boot into single user mode , it just skips onto this new white screen of death.


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey sunnythe14,
    my guess is that you probably chose the EFI boot option when you installed kalyway. I used x86 option, and it allows me to boot into single user mode. See if that works for you..

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey all,

    i'm runnig leopard 10.5.4 (kalyway) on a sony vaio fz21s.
    everything is really fine, except my graphics (NV GF8600M only in vesa, but at least i could change the res. to 1280x800x32) and my soundcard (Sigmatel CXD9872AKD)

    i know that it is possible to use the soundcard, with the applehdapatcher, but it dont work for me before testing the hdapatcher, i tried the azaliaaudio driver, but it doesnt work, too

    is here anyone with the same soundchip, who could help me???
    any form of help is very appreciated.


    thanks....


    robert

  4. #14
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by robert_ View Post
    hey all,

    i'm runnig leopard 10.5.4 (kalyway) on a sony vaio fz21s.
    everything is really fine, except my graphics (NV GF8600M only in vesa, but at least i could change the res. to 1280x800x32) and my soundcard (Sigmatel CXD9872AKD)

    i know that it is possible to use the soundcard, with the applehdapatcher, but it dont work for me before testing the hdapatcher, i tried the azaliaaudio driver, but it doesnt work, too

    is here anyone with the same soundchip, who could help me???
    any form of help is very appreciated.


    thanks....


    robert

    AppleHDAPatcher is best way to make it work. Try looking on wiki.taruga.net for download right patches for you audio card.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what version are you useing?


 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Leopard on Sony Vaio HELP?
    By Famou2 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-17-2011, 10:56 PM
  2. Kalyway 10.5.2 on Sony Vaio VGN
    By adrian_mac in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2010, 11:39 PM
  3. Installing leopard on Sony Vaio CS-17
    By tman2986 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-20-2009, 08:51 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-20-2008, 10:12 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-30-2008, 11:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:53 PM.
twitter, follow us!