Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
Discuss [Kalyway] Successfully installed, but few things not working? at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Download this program to know your hardware: Everest...
  1. #11
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Download this program to know your hardware: Everest
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    installed the software..

    heres the info about my audio device

    SigmaTel STAC9872AK @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller PCI


    so i think the chipset is Intel..

  3. #13
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Download and extract: Taruga 1.2 Patcher

    Download linux codec dump from linux for Sigmatel STAC9872AK: dump STAC9872AK

    Then drag the dump file onto the frog icon, it gonna take some, after installation, restart.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks a lot,

    Im trying it now,

    im on it
    will let you know now

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey!!! I got the sound working!!!!

    Thanks a loottt!!! Ur a pro man!

    But im in a bit of a new problem! I installed the nvinstaller v4.1 as stated in the link for video that u had sent me, but now whenever i reboot, after loading the apple logo, the screen goes black, although the system is runing??!!

    THis is a real problem for me now, so please tell me what i should do now, in order to restore my system to the previous state and try something else now for the video problem

    Despereate help need man!


  6. #16
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Aw bad news :/ try boot with -x -f

    and Install this one: VIDEO

    People report success with 8400m 256
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #17
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have SigmaTel STAC9227X
    and was wondering if i could just use the same thing. I had one that worked with iAtkos but won't for kalyway.

    if it's not the same then could you hook me up with one that works?

  8. #18
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    1. you can get the drivers from iatkos disc
    2. gimme the sigmatel chipset
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-02-2010, 03:36 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-10-2010, 11:11 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 03-30-2009, 05:30 PM
  4. Any Vista 64x'er get this working'/installed successfully?
    By deltido in forum Old *pwn Solutions
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2008, 06:33 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-22-2008, 05:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:51 AM.
twitter, follow us!