Results 1 to 3 of 3
Discuss [Kalyway] Only boots properly on safe mode at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello Well, I've installed Kalyway 10.5.2, but, It doesn't recognize my Ethernet adapter (Marvell Yukon ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy [Kalyway] Only boots properly on safe mode

    Hello
    Well, I've installed Kalyway 10.5.2, but, It doesn't recognize my Ethernet adapter (Marvell Yukon 88E8036), so I edited AppleYukon2.kext to get it working.
    Then, I restart the PC, but then, after the wheel spins, I get a message that tells me to restart the PC, when I restart it, the same message appears.
    But, if I boot leopard with -x, it boots and I can go on Leopard and use my Marvell Yukon Ethernet Adapter, so I think the edition of AppleYukon2.kext worked.

    Someone can help me?

    PD: I used Diskutil to repair permissions and I veryfied it, and it told me that the disk was OK
    PD2: Sorry for my bad english, I'm latin-american

    There are some parts of what i get if I boot on -v
    -pci8086,27a0: family specific matching fails
    -Matching service count = 1
    -ACPI_SMC_CtrlLoop:: initCPUCtrlLoop - pmCPUControl (PMIOCSETPSTATETABLE) returned 0xfffffffff
    -pci8086,27a0: family specific matching fails
    ...
    ...
    -skgeosx::start (PXS1) <1>
    -skgeosx ERR: pciNub -> open (this) failed
    -panic (cpu 1 caller 0x001A8C8A): Kerlel top at 0x1aea46d2, type 14= page fault, registers:
    ...
    ...
    -Error code: 0x00000002
    -Debugger called <panic>
    ...
    ...
    -Backtrace terminated - invalid frame pointer 0
    -Kernel loadable modules in backtrace (with dependences):
    -com.msashi.skge (1.0.0) @0x1aea1000 -> 0x1aea7fff
    -dependency: com.apple.IOKit.IOPCIFamily
    -dependency: com.apple.IOKit.IONetworkingFamily
    -BSD process name corresponding to current thread: kernel task

    -MAC OS version: 9c7010
    Last edited by Vicholio; 07-18-2008 at 11:34 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    FIXED

    I removed skge.kext from /System/Library/Extensions/

  3. #3
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Nice, work fine now?

    Can I close this thread?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-13-2011, 04:22 AM
  2. iPhone stuck on Safe Mode, won't load up normal mode?
    By CaptainFantastic in forum iPhone 3GS
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 10:02 AM
  3. Safe Mode boots, otherwise doesn't
    By irkenInvader in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2009, 10:03 PM
  4. Safe Boot / Mode - Checking which Mode OSX is in
    By quantass in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2009, 01:04 PM
  5. iDeneb 1.3 boots only in safe mode
    By dmijic in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2008, 10:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:38 AM.
twitter, follow us!