Results 1 to 4 of 4
Discuss [Kalyway Installation] Still waiting for boot device at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; I've searched and found some troubleshooting steps, but I'm still facing this issue. I've disconnected ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Kalyway Installation] Still waiting for boot device

    I've searched and found some troubleshooting steps, but I'm still facing this issue. I've disconnected my Windows SATA drive completely, and I have a FAT32 EIDE drive hooked up with master jumpers on the primary EIDE channel. My two optical drives are set to master/slave jumpers on the secondary EIDE channel.

    When installing Kalyway 10.5.2 to this box, it will hang at "Still waiting for root device" before the installation begins.

    Specs:
    HP a1129n Desktop:
    MSI MS-7093 Mobo (ATI Radeon Express 200 series chipset)
    AMD64 3400+ CPU
    300GB EIDE Seagate HDD
    BFG NVidia GeForce 7600 GT OC (PCIE)
    1.5GB RAM

    Any help would be sweet.
    Last edited by orion2087; 05-25-2008 at 07:12 PM.



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Use Leo4All V3, I believe that work fine for you.

    Post back results here.

    Cheerz,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Just gave it a shot.. same problem.

    I also tried it in VMWare, same issue there as well.

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Try use a SATA or SATA 2 connections for HDD and IDE Master for DVD. It work fine for me on AMD NForce Systems.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. Still waiting for boot device
    By DANNYY in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2010, 09:34 AM
  2. Installation Help. DV4 Still Waiting for Root Device.
    By landscapeman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2009, 08:09 AM
  3. Waiting for boot device error
    By guju45 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2009, 09:28 AM
  4. 'Still waiting for root device' DVD boot.
    By gdscei in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2009, 09:28 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 03-19-2008, 11:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:45 AM.
twitter, follow us!