Results 1 to 8 of 8
Discuss Kalyway 10.5.2 problem at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello I just downloaded the kalyway 10.5.2 and burned it on a DVD I checked ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Kalyway 10.5.2 problem

    Hello

    I just downloaded the kalyway 10.5.2 and burned it on a DVD

    I checked that my processor can run OS X (supports SSE2)

    Booted DVD and tried to enter setup but the PC rebootes on its own before after typing a couple of lines, tried safe mode it loads for a while then also reboots before setup.

    Desktop
    Motherboard : Intel 875z
    Processor :Intel Pentium 4 HT 2.8 Ghz 512Kb cache
    RAM : 1GB
    HDD : Seagate 120GB IDE
    Graphics : Nvidia 6200 128Mb AGP

    i also tried with the HDD reformatted (Fat32)
    it also fails at the same spot

    Did i miss a step??

    i tried -x for safe mode but still fails

    Thanks in advance



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hi bedo16, did u try using -v? or another version like JaS 10.5.4
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes i did
    -v -s -F
    all failed

    someone told me to try JaS 10.4.8??

    any ideas??

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes i did
    -v -s -F
    all failed

    someone told me to try JaS 10.4.8??

    any ideas??

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Bedo16 View Post
    yes i did
    -v -s -F
    all failed

    someone told me to try JaS 10.4.8??

    any ideas??
    Try JaS 10.5.4, hope this one help u.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have 1 idea, download iDeneb 10.5.5 and you will not have problem

  7. #7
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Bedo16 View Post
    Hello

    I just downloaded the kalyway 10.5.2 and burned it on a DVD

    I checked that my processor can run OS X (supports SSE2)

    Booted DVD and tried to enter setup but the PC rebootes on its own before after typing a couple of lines, tried safe mode it loads for a while then also reboots before setup.

    Desktop
    Motherboard : Intel 875z
    Processor :Intel Pentium 4 HT 2.8 Ghz 512Kb cache
    RAM : 1GB
    HDD : Seagate 120GB IDE
    Graphics : Nvidia 6200 128Mb AGP

    i also tried with the HDD reformatted (Fat32)
    it also fails at the same spot

    Did i miss a step??

    i tried -x for safe mode but still fails

    Thanks in advance
    Use JaS 10.5.4 or Leo4All v3 or newer.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    press F8 and -v -x -y cpus=1 ... the key word is "cpus=1" ..

    this is secure!! or try to write only cpus=1 ..! maybe boot..!!

    Good install..!!!

 

 

Similar Threads

  1. Ethernet problem with Kalyway
    By Cero in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2010, 04:59 PM
  2. Kalyway Leo 10.5.1 NIC and sound problem
    By bishal86 in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-16-2009, 06:05 PM
  3. Kalyway problem...
    By danielty95 in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2009, 09:46 PM
  4. boot problem kalyway 10.5.1
    By dilshad in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2009, 06:30 PM
  5. [Kalyway Support] Kalyway 10.5.1 boot up problem
    By n0r3k in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2008, 05:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:25 AM.
twitter, follow us!