Results 1 to 2 of 2
Discuss [Kalyway 10.5.2] Does not boot at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hey. First of all, specs: AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester Gigabyte K8N Ultra-9 nForce ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Kalyway 10.5.2] Does not boot

    Hey.
    First of all, specs:
    AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester
    Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra
    NEC ND3500-A IDE DVD (Despite I have Pioneer DVR-215D SATA, installation from the SATA drive didn't work)
    Seagate 160GB NCQ SATA

    Installation went well.
    After I'd rebooted my computer (after the installation), I got those lines going over and over on the screen, "flashing" and scorlling so fast I couldn't read them. I hit pause key and took a picture of them. Here they are:
    Code:
    YH1021804E
    ]-10218050
    =10210001
    }*!-1021804E
    =1021007E

    It is not a Darwin Bootloader problem, because I've tried GRUB also.
    BTW, I'm using Kalyway 10.5.2 Intel/AMD with sleepkernel, and chose amd_test_1 and boot with legacy flag patches while installing.

    What should I do?

    Thanks.



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Oranav View Post
    Hey.
    First of all, specs:
    AMD Athlon 64 3000+ S939 Winchester
    Gigabyte K8N Ultra-9 nForce 4 Ultra
    NEC ND3500-A IDE DVD (Despite I have Pioneer DVR-215D SATA, installation from the SATA drive didn't work)
    Seagate 160GB NCQ SATA

    Installation went well.
    After I'd rebooted my computer (after the installation), I got those lines going over and over on the screen, "flashing" and scorlling so fast I couldn't read them. I hit pause key and took a picture of them. Here they are:
    Code:
    YH1021804E
    ]-10218050
    =10210001
    }*!-1021804E
    =1021007E

    It is not a Darwin Bootloader problem, because I've tried GRUB also.
    BTW, I'm using Kalyway 10.5.2 Intel/AMD with sleepkernel, and chose amd_test_1 and boot with legacy flag patches while installing.

    What should I do?

    Thanks.
    Try using Leo4All v3. For AMD system is great.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. Kalyway 10.5.2 Boot Problems
    By bigsheldy in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 12-26-2011, 07:13 AM
  2. Kalyway 10.5.4 boot
    By waterhurley in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2009, 12:39 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2009, 09:18 PM
  4. [Kalyway] Won't Boot
    By g00dni9ht in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 01:25 PM
  5. [Kalyway Support] Kalyway 10.5.1 boot up problem
    By n0r3k in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2008, 05:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:22 PM.
twitter, follow us!