Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
Discuss Kalyway 10.5.2 to 10.5.4 at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Originally Posted by icchansan Did you customize the installation? dont pick 10.4.9 I believe I ...
  1. #21
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Did you customize the installation? dont pick 10.4.9 I believe I saw something like long time ago, customize your installation b4 installing this.
    So on the x1300 installer, should I uncheck the Original 10.4.9 ATi kexts?


  2. #22
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    yeah @.@ that have to be your problem XD
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #23
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    yeah @.@ that have to be your problem XD
    When I install only the natitx1300, my DVI stops working, and I get a blue screen with my cursor.. I deleted the kexts via single user though, but this doesn't work

  4. #24
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Man this happend to us before~ you ran that kext and your system stuck in the same place or something :/

    Somehow this works for others users, maybe is a different chipset
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #25
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The funny thing is that in System Profiler it says that my Core Image is Hardware Accelerated and QE is Enabled with the kexts from the 10.5.2 Kalyway DVD, but it really isn't the mouse leaves artifacts from the web browser every time I scroll, and I can't change my resolution. When I update to 10.5.4, DVI gets a black screen with the kexts, and VGA gets a a pink screens with vertical lines going through.
    Last edited by pinoyplayboi3; 10-28-2008 at 03:52 AM.


  6. #26
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    yeh, maybe if you wanna better support on video is better to buy a new one, dont have to be expensive, just check the HLC
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #27
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    yeh, maybe if you wanna better support on video is better to buy a new one, dont have to be expensive, just check the HLC
    I guess I will.
    Everything works besides my video card.
    Isn't the HCL outdated though?

    What do you suggest for an AGP card?
    Should I switch over to Nvidia? People seem to have more success than with ATi.

  8. #28
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pinoyplayboi3 View Post
    I guess I will.
    Everything works besides my video card.
    Isn't the HCL outdated though?

    What do you suggest for an AGP card?
    Should I switch over to Nvidia? People seem to have more success than with ATi.
    Looked around and my two choices are:
    ATi: HD 3650/3850
    Nvidia: 7600GS

  9. #29
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Maybe ATI 3850 ;D
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

LinkBacks (?)


Similar Threads

  1. Need help with Kalyway 10.5.2
    By tnluong84 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-05-2008, 06:33 AM
  2. [Kalyway]
    By s11dev in forum Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 08-21-2008, 08:35 PM
  3. [Kalyway Support] Kalyway blue screen
    By commando in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-2008, 02:47 AM
  4. [Kalyway Support] Kalyway 10.5.2 no iTunes/no Internet
    By j0k3r in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 09:14 PM
  5. [Kalyway Support] Kalyway 10.5.1 boot up problem
    By n0r3k in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2008, 05:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:46 AM.
twitter, follow us!