Results 1 to 4 of 4
Discuss [Kalway Advice] MAC OSX 10.5.1 First Startup Problem at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello, I was wondering if anyone ever had this problem after Installing Kalway Leopard 10.5.1 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Kalway Advice] MAC OSX 10.5.1 First Startup Problem

    Hello,

    I was wondering if anyone ever had this problem after Installing Kalway Leopard 10.5.1

    After the installation I boot my PC and see a Video saying Welcome in a bunch of different language, after which I come to a screen saying

    "Before You Begin..."

    I then click 'OK" to continue to the next screen, which ask me to press as the key next to the shift button to detect my keyboard.

    So far so good, I press the key and a new screen appear I select ANSI for my keyboard and click Continue, next I choose Canada for my Region and click Continue, after I choose Canada English for the keyboard layout and click Continue...

    Now the next screen appear and this is where I'm having a problem.

    "Do You Already Own a Mac?"

    I'm given four option here and choose the last one:

    "Do not transfer my information now"

    I then click "Continue"

    It then take sometime and poof it goes back to the initial Video saying "Welcome" after which I'm bring back to the screen saying:

    "Before You Begin..."

    I tried many different way to install but every time I get stock at exactly the same place.

    My computer is:

    Dell Dimension 9000
    Intel Quad Core CPU
    NVidia Geforce 8600
    (I disabled most of the hardware to test the installation)

    I partionned the Disk in MBR and GUID both work, it's been 10+ installation I make, I would be very happy if someone could tell me what is the next step after that "Do You Already Own a Mac" or if there is anything I must do here to bypass this message.

    Thank you in advance!

    Sincerely,

    Seishin Kan
    Last edited by Kanjutsu; 02-11-2008 at 11:14 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got this problem this last that I test.But today I'm use mac as normally.How to do? This problem is about your computer don't have LAN card or network adapter.I'm take along time about 1 week to get this tips.Because mac require you to proceed a registration,Real mac is has this as default also.So you try with my tips.and you will succeed.*-*
    (Mac OSX ToH Leopard 10.5.1 full function with Ilife,Iwork,Adobe full pack)My Hackintosh

    As possible my computer has a specification below.
    CPU4 northwood 3.0GHZ hiper-theading
    RamDR-400 1GB
    HDD:500*2=1TB 4Partition
    Sony DVD-RW
    this spec is also work well.Who that has spec like me don't missing this.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    I have this problem with my laptop, HP Compaq NC6400, some one who know how a can do to solve this problem?
    In my HP Compaq DC7100 i had't this problem because a never seen this screen when i used DC7100, all stuff in this machin worked, the only driver witch doesen't worked cocrectly was the grafik card.

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Please, read this before open a thread - http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=20668

    I fix the title now. But in new threads respect thread rulez.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. kernel Problem at startup
    By Skilli in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2010, 11:31 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 12-11-2008, 07:38 PM
  3. iATKOS 2.0i BS startup problem
    By CyberT in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2008, 10:10 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-05-2008, 06:21 AM
  5. Installation Problem Kalway Osx 10.5.1
    By raver in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2008, 12:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:25 AM.
twitter, follow us!