Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
Discuss JaS OSx86 10.5.4 install issues at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Originally Posted by Begletsut I dont trust in JaS DVD , download iDeneb 10.5.5 hmm ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Begletsut View Post
    I dont trust in JaS DVD , download iDeneb 10.5.5
    hmm it worked just fine in my friend's computer.. But from some reason it doesn't work in my computers...


    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Hi urip, Maybe your partition its not active

    Boot into the DVD, Press F8 at Darwin Boot Loader and type -s and press enter.

    Now type:

    fdisk -e /dev/rdisk0 (your number may vary)
    update
    flag 1 ('1' being the partition number in my case)
    w
    q
    reboot

    That should set your partition active and you should be able to boot okay.


    In the Bios, did change your SATA controller to AHCI?
    in Darwin Boot Loader you mean this options screen at startup? well I tried to type it there as you told but it says it doesn't have a fdisc command.
    Tried through the terminal too, still doesn't recognize the command. If you mean somekind of an utillity, this installation DVD doesn't have it.
    And I couldn't find "SATA Controller" or anything like it in the BIOS..

    Regarding the other computer... any idea why it detects the "Ethernet PXE Client" volume but doesn't detect the "JaS OsX86 10.5.4 Client / Server Intel SSE2 SSE3" volume like the second computer?
    It must be connected to the error message I get...


  2. #12
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Begletsut View Post
    I dont trust in JaS DVD , download iDeneb 10.5.5
    Why don't trust in JaS? Do you prefeer guys very experienced on OSX86 or in newer kids stealing ideas/projetcs...



    Quote Originally Posted by urip View Post
    hmm it worked just fine in my friend's computer.. But from some reason it doesn't work in my computers...

    in Darwin Boot Loader you mean this options screen at startup? well I tried to type it there as you told but it says it doesn't have a fdisc command.
    Tried through the terminal too, still doesn't recognize the command. If you mean somekind of an utillity, this installation DVD doesn't have it.
    And I couldn't find "SATA Controller" or anything like it in the BIOS..

    Regarding the other computer... any idea why it detects the "Ethernet PXE Client" volume but doesn't detect the "JaS OsX86 10.5.4 Client / Server Intel SSE2 SSE3" volume like the second computer?
    It must be connected to the error message I get...

    You can made a better explanation about your problem?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Common Issues/Questions - OSX86 FAQ
    By TJ2K7 in forum Installation
    Replies: 67
    Last Post: 11-06-2011, 09:43 AM
  2. Graphics issues with iPC OSX86 10.5.6 installer
    By f1lm in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-2010, 09:24 AM
  3. Printing issues on IPC osx86 10.5.6 ppf6
    By CDnow in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2010, 03:22 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2008, 09:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:24 PM.
twitter, follow us!