Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26
Discuss Installation help with Mac OSX? (Blue Screen) at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; To Repair Permissions in terminal Sudo diskutil repairpermissions / Type in the password and then ...
  1. #11
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    To Repair Permissions in terminal

    Sudo diskutil repairpermissions /

    Type in the password and then your set.
    or go to Disk Utility...
    - Select your Mac OS X volume.
    - Click Repair. Disk Utility checks and repairs the disk.

    To Delete the Cache in terminal

    sudo rm -f /System/Library/Extensions.mkext /System/Library/Extensions.kextcache
    and reboot

    :hack:
    Last edited by icchansan; 10-19-2008 at 07:18 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks! It works

  3. #13
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Ok, this is the way... Download and Extract: GMA 950

    To get GMA900 OSX Leopard with CI/QE



    Have fun... :hack:

    P.S: or buy a GeForce 7300GT, hey, its cheap :
    Thanks for the instructions! I'm able to use kext helper to install the kext on my Mac OSX Leopard partition, and it works, but I want to replace the ones on the iAtkos CD, the proper kexts being on my pen drive. How should I go about doing so? Thanks!

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by motionman95 View Post
    Thanks for the instructions! I'm able to use kext helper to install the kext on my Mac OSX Leopard partition, and it works, but I want to replace the ones on the iAtkos CD, the proper kexts being on my pen drive. How should I go about doing so? Thanks!
    Bumping this up.

  5. #15
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    you wanna burn your iatkos dvd with this kext?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No, I have the proper kexts on my pen drive (they allow Mac OSX to use my monitor) and I want to use them on my iAktos CD, so that the installer (iAtkos) can use my monitor, otherwise, all I get is a blue screen (no an xp one) when I boot from the disk.

  7. #17
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh I see, you can make your own '132 bootloader', read about it HERE, if you need more info try google, have fun
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #18
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hmm...I'm able to only find one tutorial, and that is this one. Unfortunatly, it (the tut) can only be used if you already have OSX installed. Do you know how to use 132 bootloader with iAtkos CD? Thanks!
    Last edited by motionman95; 10-23-2008 at 07:19 AM.

  9. #19
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I tho you have leopard already installed, about the 132 bootloader you have to find more info, check in google man, theres others tutorials, I didnt try this thats why I cant help you, sorry and good luck.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I try that, and 132 bootloader says boot.plist missing and then gives me the two partitions of my drive (XP and Mac OSX) but won't let me boot from osx.


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 04-21-2009, 01:40 AM
  2. Blue Screen after installation?
    By b_brennan_13 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2009, 02:35 AM
  3. Stuck at blue screen on boot After installation?
    By endrien in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 12-01-2008, 10:34 AM
  4. [Hackint0sh Support] Installation Problem [BLUE SCREEN]
    By erv1n in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2008, 12:15 AM
  5. [Installation Support] Leopard-Blue Screen
    By drfgb3 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 04-18-2008, 08:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:13 PM.
twitter, follow us!