Results 1 to 3 of 3
Discuss Installation fine - afterwords problems? at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Installation dvd iATKOS_v1.0ir3 EqUaTe1.iso DVD Media - Panasonic (gold coloured) rw / dvd-r 120min/4.7gb (recordable) ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installation fine - afterwords problems?

    Installation dvd iATKOS_v1.0ir3 EqUaTe1.iso

    DVD Media - Panasonic (gold coloured) rw / dvd-r 120min/4.7gb (recordable) 1~16x speed. Number on underside of the disks is 50127 c2

    Spec
    Asus p5n-e sli bios rev 1101.
    Gefroce 8800gts 640mg
    LG DVD RW/RAM Drive = IDE Master
    Intel Q6600 2.4 cpu (g0)
    4gb kingston 4 x 1gb 667mhz ddr2 pc2 5300
    hard drive Maxtor 200gb = IDE Master
    creative xfi sxtreme gamer - taken out
    on baord sound alc883

    running the installation with 2gb ram in and my creative xfi sound card taken out

    f8 to boiot menu then booted cd then f8 then entered at boot cpus=1 -v to launch the cd

    Installed with

    hard drive formatted as mbr - mac os journaled
    customised installation to

    iatokos v1.0i main system

    Bootloader

    Darwin Efi
    - darwin efi bootloader#
    - Stock AppleACPIPlatform.kext
    - Storck Kernel

    Patches

    Kernels
    - Nforce NO-HPET SSE3 kernel
    - SSE2 SSE3 Kernel
    Remove CPUPowerMangement driver
    Remove Thermal kexts

    Drivers

    VGA
    - Nvidia > Geforce 8800
    - Nviject > 640mb

    System

    - SATA
    - AppleSMBIOS.KEXT NETKAS

    network

    useful tools

    installation was fine all the way threw undtil after the reboot

    i get back to the darwom boot loader with the hard drive details then the optiosn to tell you press v or ? to boot

    i have tried v and / and cpus=1 ect

    but all i get is itflashing some text like is is away to start loading the lines flash so quick but it looks what the same lines as what the cd starts off with loading somethign and i notices that hsf is metions but is goes so quick that i dont get a chance to read it and then it just goes backk to the boot screen

    doea any one know what this is? and whats causing it and how to rfix this problem

    all advice appecisated as have tired a few different ones and had no joy what so ever. this one seems to go in ok and then it just doesnt do nothing when it comes to after a reboot after installations.

    if this doesnt work was looking to stick on tiger 10.4 ppc but cant seem to find it any where?any one got any idesa where



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now installed with the following and i get a apple logo with the moving circle thing and then i get the message you need to restart your computer hold down the power button for several seconds or press the rest buttton



    Default Installation fine - afterwords problems?
    Installation dvd iATKOS_v1.0ir3 EqUaTe1.iso

    DVD Media - Panasonic (gold coloured) rw / dvd-r 120min/4.7gb (recordable) 1~16x speed. Number on underside of the disks is 50127 c2

    Spec
    Asus p5n-e sli bios rev 1101.
    Gefroce 8800gts 640mg
    LG DVD RW/RAM Drive = IDE Master
    Intel Q6600 2.4 cpu (g0)
    4gb kingston 4 x 1gb 667mhz ddr2 pc2 5300
    hard drive Maxtor 200gb = IDE Master
    creative xfi sxtreme gamer - taken out
    on baord sound alc883

    running the installation with 2gb ram in and my creative xfi sound card taken out

    f8 to boiot menu then booted cd then f8 then entered at boot cpus=1 -v to launch the cd

    Installed with

    hard drive formatted as mbr - mac os journaled
    customised installation to

    iatokos v1.0i main system

    Bootloader

    Darwin x86

    - Storck Kernel

    Patches

    Kernels
    - Nforce NO-HPET SSE3 kernel

    Remove CPUPowerMangement driver
    Remove Thermal kexts

    Drivers

    VGA
    - Nvidia > Geforce 8800
    - Nviject > 640mb

    System

    - SATA
    - AppleSMBIOS.KEXT NETKAS

    network

    useful tools

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Your getting panic kernel, try choosing a patched one

    I believe these kext are for laptops :/
    Remove CPUPowerMangement driver
    Remove Thermal kexts

    To get fully working cores you should MOD your bios, ask to macnut for it in the hardware section (nicely)
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Help me! Installation problems!
    By ookikies in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 06-21-2010, 10:08 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2010, 01:37 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-19-2008, 08:32 AM
  4. uphuck 1.4r3 Installation works fine but freezes on boot
    By luckybastard in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2007, 12:56 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:47 PM.
twitter, follow us!