Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
Discuss [iDeneb] No Install After 5 Hours at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Originally Posted by icchansan I tho you installed already :/ how do you know if ...
  1. #21
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    I tho you installed already :/ how do you know if your not getting qe/ci
    Not yet, I was waiting for your reply, because there's only 2 options in the installer, and I don't know whether to install both options or pick one.
    I checked the System Info, and it said I was not getting QE/CI. I used OSx86Tools to unlock the first level of the Q thing, but I can't get my card off software, or get QE/CI.
    I can't even change my resolution.


  2. #22
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Nvm Lets try a easier thingy, download and extract THIS

    drag load.command into terminal

    type your password

    It will auto reboot.
    Last edited by icchansan; 10-24-2008 at 05:12 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #23
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Well you have to install this 1st, if you dont get QE/CI after installation then try what I told you, What are you getting in the screen? cuz I dont have ATI :/
    I can't open ATINDRV.kext with TextEdit.

  4. #24
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Pinoyplayboi3, I updated my post, try that is easier
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #25
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Pinoyplayboi3, I updated my post, try that is easier
    I ran that, it got stuck on
    "reboot : / is still updating : waiting for lock"

    I waited a whole night, and it was still like that. I manually rebooted, and when it got to Darwin, it looked like it ran "-f", and then I got a kernel panic when OSX was being loaded. So, that basically broke my install. I reinstalled a fresh copy now.
    Last edited by pinoyplayboi3; 10-24-2008 at 12:58 PM.


  6. #26
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Then you have to try the 1st one, but ppl has report success with both :/

    Ok, take a look to your PM
    Last edited by icchansan; 10-24-2008 at 01:46 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-14-2011, 11:54 PM
  2. [Help] Install iDeneb
    By .iHackintosh. in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2011, 07:29 PM
  3. Help to install iDeneb OSx v1.3
    By dd027 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2009, 02:36 AM
  4. So if i install iDeneb...(questions before i install)
    By Unleashed in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2008, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:38 AM.
twitter, follow us!