Results 1 to 7 of 7
Discuss ideneb 10.5.5 Boot Problem at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi Guys, After installing iDeneb v1.3, get Boot0 MBR Boot0 Done and then it do ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ideneb 10.5.5 Boot Problem

    Hi Guys,

    After installing iDeneb v1.3, get

    Boot0 MBR
    Boot0 Done

    and then it do nothing. What can i try and what could be the problem? Do i need any mods?

    my specs:
    MSI P35 NEO
    Q6600
    8800 GTS 640MB
    2GB G.E.I.L.
    IDE DVD Drive
    2 SATA HD

    AHCI is enabled.

    THX

    sry 4 my bad english



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Yeh you have to I think you have to MOD the BIOS, theres a version on Kabyl Web Page, macnut can help you too.

    or try with cpus=1 -v, and you can always disable in the BIOS onboard stuff like network adapters, audio and install them later.

    To get all cores working need the BIOS MOD, Good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thank you for the quickly answer. iŽll try it later and post the result here.

    i have a Creative Audigy 2 ZS in my PC. do i have to remove it for the installation?
    Last edited by goldie; 11-14-2008 at 02:43 PM.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Angry

    Quote Originally Posted by goldie View Post
    thank you for the quickly answer. iŽll try it later and post the result here.

    i have a Creative Audigy 2 ZS in my PC. do i have to remove it for the installation?
    Actually its the rare ones which gonna have fully support for leopard, I hate you~ lol :hack:

    My audigy 4 is partially supported
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey it works after iŽve flashed the bios, but it boots only from dvd. and i have 2 more noob questions:

    how i can install the driver for my 8800gts 640 and the same question for the audigy 2?

    i have looked at google but i didnŽt find a good guide/tutorial.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    For video check here
    For audio here (you can support this guy )

    Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    icchansan you are the best thank you for your help

    osx booting without problems, sound is working and my 8800gts too. but my dvd drive and one HD on the ide port donŽt working. i have already installed the ichx fix but without results.

    what can i do else?

 

 

Similar Threads

  1. Ideneb v1.3 10.5.5 Boot Problem
    By XxRoofaxX in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2011, 06:17 AM
  2. iDeneb 10.5.5 on AMD, boot problem
    By protossbr in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2011, 02:08 AM
  3. [Problem] iDeneb v1.4 10.5.6 won't boot
    By tsungchot in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2009, 04:23 AM
  4. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:26 AM.
twitter, follow us!