Results 1 to 4 of 4
Discuss [iAtkos] v2.0i > Several Problems Installing at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello, I searched the forums a lot but I couldnt seem to find a scenario ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [iAtkos] v2.0i > Several Problems Installing

    Hello, I searched the forums a lot but I couldnt seem to find a scenario similar enough to mine. I'm using vmware server for now so I can try out the OS before actually partitioning, but it never installs successfully. I'm using iAtkos v2.0i. Upon booting, sometimes I get the "/com.apple.Boot.plist not found" error. I'll restart and press F8, type -v, and it freezes at one of several points, its either:

    APPLE16X50ACPI1: Identified serial port on ACPI Device=COMA
    ACPI button driver prevents system sleep
    Countless others...

    basically it stops at a different place every time. So. Here's my computer's guts!:

    Computer:
    Operating System Microsoft Windows Vista Home Edition
    OS Service Pack Service Pack 1
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


    Motherboard:
    CPU Type Unknown, 2000 MHz (4 x 500)
    Motherboard Name Dell Inspiron 1720
    Motherboard Chipset Unknown
    System Memory 3072 MB
    BIOS Type Phoenix (04/21/08)

    Processor- T5750 Intel 2CPUS 2.0GHz

    Display:
    Video Adapter NVIDIA GeForce 8600M GT
    Video Adapter NVIDIA GeForce 8600M GT
    Monitor Generic PnP Monitor [NoDB]

    Multimedia:
    Audio Adapter High Definition Audio Controller [NoDB]

    Storage:
    IDE Controller Intel(R) 82801HEM/HBM SATA AHCI Controller
    IDE Controller Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850
    IDE Controller Ricoh Memory Stick Controller
    IDE Controller Ricoh MMC Host Controller
    IDE Controller Ricoh xD-Picture Card Controller
    SCSI/RAID Controller Microsoft iSCSI Initiator
    SCSI/RAID Controller SCSI/RAID Host Controller
    Disk Drive WDC WD3200BEVT-75ZCT0 (298 GB, IDE)
    Optical Drive DQ1986D GAP411A SCSI CdRom Device
    Optical Drive HL-DT-ST DVD+-RW GSA-T21N ATA Device
    SMART Hard Disks Status OK

    Partitions:
    C: (NTFS) 294916 MB (206607 MB free)
    D: (NTFS) 10239 MB (5791 MB free)
    Total Size 298.0 GB (207.4 GB free)

    Any help would be appreciated!
    Last edited by dstar; 07-06-2008 at 12:10 AM.



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Well, see this topic to view OSX86 versions: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=43053

    And try install on physical machine. VMware is crapped and have lots of problems with OSX.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So I installed successfully with Kalyway 10.5.1, but cannot get the dual boot setup for the life of me! I can only boot into the OS with the DVD in the drive, then pressing F8 and entering rd=disk0s6. Any other way I can't seem to get it to select the right drive. From the disk0s6, can someone tell me the settings I must use in either EasyBCD or Darwin Bootloader?

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Try install Leo4All v3 and see work. Moe easy.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. Need help installing iATKOS v7
    By robertr1 in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 09-03-2010, 04:38 AM
  2. Problems installing iatkos 10.5.5
    By n612ua in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 03:57 AM
  3. Installing iATKOS v5i 10.5.6
    By jtwellner in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2009, 05:57 PM
  4. [iATKOS Support] Problem installing iATKOS v2.0i
    By kingtut2142 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 17
    Last Post: 06-02-2008, 02:01 PM
  5. [iAtkos Support] Help installing iATKOS v1.01i
    By neverlate2day in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2008, 03:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:24 AM.
twitter, follow us!