Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
Discuss [iATKOS Support] Problem installing iATKOS v2.0i at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Originally Posted by f41qu3 OK man, I'm waiting for your results. I burned it on ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    Quote Originally Posted by f41qu3 View Post
    OK man, I'm waiting for your results.
    I burned it on a non DVD_RW at a very slow speed 4x.

    here is what happened, i got that error at the first screen[HFS+ files and drivers screen] before the second screen that i had th error in before.

    the error was as follows:

    EBIOS read error: Device timeout
    Block 2676248 Sectors 64


    EBIOS read error: Device timeout
    Block [*******] Sectors 64

    and so on, no progress

    please help,

    Thanks alot alot in advance


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    where are you f41qu3

  3. #13
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Maybe your DVD Drive have some incompatibility. You can try test using a external USB driver?

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default im already using external sony dvd usb

    im already usind an external usb dvd sony

  5. #15
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    You try burn other versions too? Or only iAtkos?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev


  6. #16
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile Thanks

    Quote Originally Posted by f41qu3 View Post
    You try burn other versions too? Or only iAtkos?
    i have downloaded leo4all v3, burned it at 4x speed. i finally passed to the installing screen, formatted my HDD as hfs extended journal, then installed it, after installation finishes, it restarts my computer, the put me to the black screen to press enter to continue or press F8 to chooes options, weather i press enter or F8 and -v the computer restarts, every time, always restart, it doesnt boot to leopard.

    please help!


    Thanks in advance

  7. #17
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Start Over!

    i have started every thing from the begining, installed windows vista on partation 1 "C" and i started installing leopard on partaion 2 "D" i have only 2 partations, leopard installation process has been successful, but after i restart my computer i get this error " HFS+ Partation error" please help! thanks

  8. #18
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Maybe need fix yout bootsector.

    Try reinstall choosing "bootloader" options.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Problem installing iATKOS v7
    By lemores in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-15-2012, 01:12 PM
  2. Problem with installing iAtkos
    By Trimix3 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2009, 01:35 AM
  3. iATKOS v5 RE-installing problem
    By Slayer999 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2009, 03:21 AM
  4. problem installing iatkos v2.0i
    By laithbsoul in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 10-16-2008, 02:41 PM
  5. [iAtkos Support] Help installing iATKOS v1.01i
    By neverlate2day in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2008, 03:04 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:40 AM.
twitter, follow us!