Page 62 of 66 FirstFirst ... 1242525354555657585960616263646566 LastLast
Results 611 to 620 of 656
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Icchansan, yeah I did in fact I checked two and maybe that's why. Maybe I ...
  1. #611
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Icchansan,

    yeah I did in fact I checked two and maybe that's why. Maybe I should just check my exact model number not the one that was exactly in your tutorial. Just my dumb question. . Actually I wanted to follow in detail to make my PC work but I think I should choose the exact video driver for that right?

    Thanks.


  2. #612
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    yeh thats the problem, actually you can just install nvinject, without efi strings, it will give support, but not full, then you need to install the package in post installation ;P then add efi strings to the boot.plist and thats it ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #613
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Icchansan,

    1.My sound is working now. Thank you. I reinstalled everything from scratch.

    2. Still got this concern that if my monitor turns to sleep and goes back on it only shows a blue screen, then all my desktop is replaced with this blue screen. Had to reboot though by shutting my main power off. I already skipped NVinject and had already installed the support with EFI HEX as instructed.

    3. Also with my wireless mouse, doesn't get detected right away, have to unplug the receiver in the USB then plug it back in (this includes my wireless keyboard). Is there a way to fix that?

    4. In booting and choosing Mac OS X, I get this message: File: \NST\nst_mac.mbr then below the line says: Status: 0xc000000f. Is there a fix for that?

    5. I need help in fixing my video card. . I reinstalled from scratch by the way. There are no adapters on my connection, just straight HDMI.

    Thanks.

    Ekit 2007

  4. #614
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Now thats odd, Cant help you with that, but can tell you it will work on VGA with the DVI adaptor, iono if will work with DVI, cant try these stuff, ima try to use the HP Mouse, to check ur issue... maybe is not a real issue, maybe that thing just suks or something, remember they just should work on Windows.

    About the boot, you get that error and still go to OSX?

    Please post your HP Model
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #615
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Icchansan

    Yeah I can still go to the OSX by pressing ESC then choosing my next partition. . I wish it was just as easy as choosing which partition to boot without doing the ESC key. The wireless mouse just fixed itself. Thanks for the info though.

    My only problem is the blue screen, even happened when I tried to access my monitor options lately. All of a sudden the screen just switched blue (same as when I turn it off). It's really weird. Any tip?

    Now I saw an archive of you helping another member with these tips, I think he had a similar problem (Iatkos 10.5.2) and you gave him this reply:

    1. Restart
    2. In Darwin Press F8 and type -s to boot in the Single mode.
    3. Wait until it finish the process then type
    Quote:
    mount -uw /
    chmod 1775 /Volumes/<Your Leopard volume>
    exit
    reboot
    That should fix the issue

    ex. chmod 1775 /Volumes/hackint0sh

    I tried it but I really don't know what to put in the "volume" section. Sorry for bothering you again.


    Ekit2007


  6. #616
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Icchansan

    The reason I want to turn off my monitor is to save energy avoid burn in, and even when the computer sleeps (sleep mode works) the monitor turns back on only with a blue screen.

    Ekit 2007

  7. #617
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you respect the caps? it matters in OSX... you typed volume? or Volumes? about that issue with Dual Boot, no idea, google it... :/

    I dont Installed in my secudary HDD to dont mess with dual boot things... now did you try with VGA yet? Can you post a screenshot of your graphic card on system profile?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #618
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Icchansan,

    I'll try those volumes issue. As far as I know, my partition volume is "Mac".

    I tried updating to 10.5.6 but apparently firewire doesn't work therefore I can't use my audio interface for recording music so I reverted back to 10.5.5. USB also for wifi didn't work too well.

    My videocard actually supports a dual monitor system. It has two ports, DVI through VGA adapter on the monitor (HP w2408h) and HDMI on the other side. Is this maybe that the bluescreen was confusion on my system with dual monitor? Maybe I should disable it?

    Here's the screenshot:



    Thank you!

    Ekit2007

  9. #619
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    [IMG]table style="width:194px;"><tr><td align="center" style="height:194px;background:url(http://picasaweb.google.com/f/img/tr...background.gif) no-repeat left"><a href="http://picasaweb.google.com/ekit2007/UntitledAlbum?feat=embedwebsite"><img src="http://lh4.ggpht.com/_mPzVkpzAYgQ/SZyvBCroiVE/AAAAAAAAABM/FrPZS_gA7CE/s160-c/UntitledAlbum.jpg" width="160" height="160" style="margin:1px 0 0 4px;"></a></td></tr><tr><td style="text-align:center;font-family:arial,sans-serif;font-size:11px"><a href="http://picasaweb.google.com/ekit2007/UntitledAlbum?feat=embedwebsite" style="color:#4D4D4D;font-weight:bold;text-decoration:none;">Untitled Album</a></td></tr></table>[/IMG]

    Hope this image works now. I failed to share the image.

  10. #620
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Something's wrong with my image posting...be right back.
    /Users/Pat/Desktop/Picture 1.png


 

 

Similar Threads

  1. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 532
    Last Post: 05-01-2012, 06:31 PM
  2. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  3. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  4. HP Pavilion Elite e9160f Desktop - any suggestion
    By igi123456 in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2009, 09:07 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:06 PM.
twitter, follow us!