Page 56 of 66 FirstFirst ... 6364647484950515253545556575859606162636465 ... LastLast
Results 551 to 560 of 656
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Dats odd so weird... seems like the with 10.5.6 all models have different issues. Iono ...
  1. #551
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Dats odd so weird... seems like the with 10.5.6 all models have different issues.

    Iono if we are asking too much but I think we should pay a bit to macnut to help us with this to get some BIOS MOD from different Models, starting with urs, you are always here... Please post your latest HP Original BIOS. I will send some to Macnut for help us.

    BTW I'm preparing to use Retail, this will the ultimate Tutorial, ima try all the latest distro too, ideneb, xxx and iPC... to get some answers

    This is my sacrifice lol, my HDD will die XD
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #552
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Dats odd so weird... seems like the with 10.5.6 all models have different issues.

    Iono if we are asking too much but I think we should pay a bit to macnut to help us with this to get some BIOS MOD from different Models, starting with urs, you are always here... Please post your latest HP Original BIOS. I will send some to Macnut for help us.

    BTW I'm preparing to use Retail, this will the ultimate Tutorial, ima try all the latest distro too, ideneb, xxx and iPC... to get some answers

    This is my sacrifice lol, my HDD will die XD Thx dray, please remember to post your original BIOS.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #553
    Senior Professional Array dray's Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I am content with Modded v5.17. I don't see the reason to update it. So you are going retail huh. Is there a major difference? I am going back to v5.17. I do not think I saved my original bios v5.17. I can send you the v5.32 listed on the HP website. Let me know.


    Don't mention it. I think 10.5.6 is causing issues even for Mac users. Not just Hackint0sh.
    Maybe 10.5.7 will resolve these issues. I do not use firewire either so it really does not affect me but shutdown/sleep, I need to have working.

    Cheers
    Last edited by dray; 02-13-2009 at 03:46 AM.
    HP Pavilion Elite m9340f Snow Leopard Retail 10.6.5 Intel Core 2 Quad, Asus IPIBL-LB, Mod BIOS 5.23 Nvidia GF 9500 GS 512 MB 6gb of RAM
    iPhone 4 4.1 JailBroken/Unlocked

    "Failure in people is caused more by lack of determination than lack of talent"

  4. #554
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well with retail, we all dont need any MODs, so everybody use his own BIOS, I can make a generic iso for us... and everything from there is personal

    But anyway just few members have issues, and its just because the 10.5.6... here everything works, I dont care much about the firewire but I wanna fix it for you guys... thats why Im trying all of this, good to hear everything I done so far is good, thx for your support dray enjoy hackint0sh
    Last edited by icchansan; 02-13-2009 at 03:39 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #555
    Senior Professional Array dray's Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    FYI,

    Just updated JAVA through software updater and web pages are loading much better.


    HP Pavilion Elite m9340f Snow Leopard Retail 10.6.5 Intel Core 2 Quad, Asus IPIBL-LB, Mod BIOS 5.23 Nvidia GF 9500 GS 512 MB 6gb of RAM
    iPhone 4 4.1 JailBroken/Unlocked

    "Failure in people is caused more by lack of determination than lack of talent"


  6. #556
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by x94scorp View Post
    Thanks for the help alphazeta. I'm using HDMI- wonder if that causes the problems? Never considered that. Will try again tonight with VGA.

    So alphazeta, did you do the install just as icchansan posted in the walk-through? I think I remember seeing you did something different? Can you be specific on what you tried for iAtkos install choices to get it to work?

    Many thanks.
    I really did the walkthrought + AppleSMBIOS x86 ACPI thing to enable my PS/2 keyboard
    Also I had a blank dark screen at first. But pressing power I saw a desktop.

    So I shutted down the computer. Restarted and it worked.
    If you have problem go see insanelymac.com under the thread NVIDIA.
    This is if you want Quartz Engine (QE)
    HP Pavilion a6535c
    iAtkos v5i (10.5.6), Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 6GB RAM (800mhz), 500GB, nVidia 9500GS (Works), LAN (Works)

  7. #557
    Rookie Array x94scorp's Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks man. I havn't tried that combo yet(I will).

    I have found that I've gotten further with putting my second SATA drive (where OSX will live) on port0. My SATA DVD drive is seen as well- on port1. My other OSes don't seem to care where they are- SATA drive on port3. I've found that if I don't disable power management, I get HPET cpu errors. If I use my HDMI connection, seems like my AHCI doesn't work. So far now I can at least get in through safe mode (-x) on iDeneb and iAtkos. But still can't boot normally. I boot verbose and get almost all the way through without seeing any errors and it just stops. Frustrated. I'm going to try iPC in a bit.

  8. #558
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a HP m8430f. Trying to install iATKOS 5i. I made the changes in the bios as suggested. I didn't mod the bios. When booting from the DVD I use the cpus=1 command. I made all the suggested settings in the the custom setup. Goes through install ok. When the system reboots, it flashes the HDD light once and the screen goes black. I'm using the HDMI output of the video card. Any suggestions on whats going wrong?

  9. #559
    Rookie Array x94scorp's Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just installed iPC 10.5.6 and it is beautiful. Absolutely every thing works. I had to install my Nvidia graphics per Drey's instructions, but everything else is working with audio, network, ci/qe (1920x1200). Very nice. On to my HP mini now. Thanks everyone for the help.
    Last edited by x94scorp; 02-15-2009 at 06:29 AM.

  10. #560
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a HP Pavilion Elite m9250f same machine as icchansan and my ALC888S is not working i did all the steps that icchansan listed on page 1 but do i need to do more or am i doing something wrong? thanks in advance =)
    Last edited by helpme05; 02-15-2009 at 07:42 AM.


 

 

Similar Threads

  1. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 532
    Last Post: 05-01-2012, 06:31 PM
  2. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  3. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  4. HP Pavilion Elite e9160f Desktop - any suggestion
    By igi123456 in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2009, 09:07 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:13 AM.
twitter, follow us!