Results 1 to 4 of 4
Discuss Help me please Toshiba a-200 at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello, i have a toshiba a-200 and i have vista and ubuntu installed, but first ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help me please Toshiba a-200

    Hello, i have a toshiba a-200 and i have vista and ubuntu installed, but first when i install iatkos the grub menu desapeear and the most big problem is that when the install is complete he dont boot.In the screen show the apple logo and a sinal of stop in the logo.Anywone help me please??



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by safardana View Post
    Hello, i have a toshiba a-200 and i have vista and ubuntu installed, but first when i install iatkos the grub menu desapeear and the most big problem is that when the install is complete he dont boot.In the screen show the apple logo and a sinal of stop in the logo.Anywone help me please??
    Check this site for triple boot, for the osx, please tell us your full specs.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a toshiba a-200 with intel core 2 duo 2.0 ghz, 200 hd with 3 partitions one with 40 gb for mac os , 2 mb ram and video card ati radeon 2400 mobility hd. Can you help me to install? I dont know waht version a have to put and the specifications that i have install to work fine. I never see the leopard running on me notebook, can ypu help me please??

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You can try with leo4all v3 or JaS 10.5.4, check tutorials in the same site and good luck, post again if you have any issue or post your success ;D
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Toshiba satellite L40-157, iPC 10.5.6?
    By andrearacca in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2011, 11:08 PM
  2. what about toshiba
    By charger in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2010, 02:26 PM
  3. Toshiba A30
    By darkan9el in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2010, 09:47 PM
  4. Toshiba pro l40
    By jordangarrard in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2010, 06:11 PM
  5. [Toshiba M200] 10.5.2 -> 10.5.6
    By idire in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2009, 05:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:20 PM.
twitter, follow us!