Results 1 to 5 of 5
Discuss [Hackint0sh Support] iATKOS v2.0i or Leo4All3 ? at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi, I have a laptop, Toshiba A200-21T with the new Penryn Core 2 Duo. Which ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Hackint0sh Support] iATKOS v2.0i or Leo4All3 ?

    Hi,


    I have a laptop, Toshiba A200-21T with the new Penryn Core 2 Duo.


    Which should I try to install on my laptop: iATKOS v2.0i or Leo4All3?



    Hope you can help me!

    Thanks a lot!



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Hi,

    I don't know your lappy specs, but, try install Leo4All v3.

    Please, post your detailed specs and if install works.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iAtkos v4.0

    Hi

    I have used iAtkos v2.0 for some time now on my notebook, HP G7015EO and it works just fine, better than ever before when i used Vista. Had to try out the new iAtkos v4.0 and it seems to work just fine too until the first reboot take place. Something changes during reboot and the system temp get's really high, i could prepare toast on it...why is this happening, anyone?

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by aiceman View Post
    Hi

    I have used iAtkos v2.0 for some time now on my notebook, HP G7015EO and it works just fine, better than ever before when i used Vista. Had to try out the new iAtkos v4.0 and it seems to work just fine too until the first reboot take place. Something changes during reboot and the system temp get's really high, i could prepare toast on it...why is this happening, anyone?
    Try other version like Jas 10.5.4 or Leo4All v3. Maybe you need use a External USB DVD Driver to install there. (Some lappies has incompatibilities if DVD is IDE).

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i would use leo4allv3.it solved a lot of my problems with booting up and such


 

 

Similar Threads

  1. [Hackint0sh Support] iAtkos Install on Dell XPS M1530
    By C140 Brothers in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2008, 03:30 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 04-22-2008, 09:41 PM
  3. [Hackint0sh Support] Dual Boot iATKOS with Vista
    By Bennoo in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2008, 05:45 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-02-2008, 09:45 PM
  5. [Hackint0sh Support] iATKOS v1.0i on Compaq Presario
    By mahip in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2008, 01:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:16 AM.
twitter, follow us!