Results 1 to 5 of 5
Discuss [Hackint0sh Support] Hp DV6000 gets stuck at"still waiting for root device" at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; I want to try running OSX for a while before I take the plunge and ...
  1. #1
    mp3
    mp3 is offline
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Hackint0sh Support] Hp DV6000 gets stuck at"still waiting for root device"

    I want to try running OSX for a while before I take the plunge and purchase a Macbook. I downloaded Leo4all v3 and burned it onto a dvd, but when I boot up the disk it loads for a while then says "still waiting for root device" and repeats that every minute or so. How would I go about fixing this? I work in IT and I am very good with PCs, but Mac is totally new to me, I am quite a noob. Any help would be appreciated.


    The Specs are:

    HP Pavilion DV6607nr
    1.7 ghz AMD Turion 64 Mobile TK-53
    1.5gb ram
    160gb hdd
    nVidia nForce 560 Board (I have heard this can be a problem, is there a fix?)
    Broadcom 802.11b/g WLAN
    Ricoh SD/MMC Host Controller
    NVIDIA GeForce 7150M Video Adapter
    Synaptics PS/2 Port Touchpad
    Conexant High Definition Audio & Modem



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by mp3 View Post
    I want to try running OSX for a while before I take the plunge and purchase a Macbook. I downloaded Leo4all v3 and burned it onto a dvd, but when I boot up the disk it loads for a while then says "still waiting for root device" and repeats that every minute or so. How would I go about fixing this? I work in IT and I am very good with PCs, but Mac is totally new to me, I am quite a noob. Any help would be appreciated.


    The Specs are:

    HP Pavilion DV6607nr
    1.7 ghz AMD Turion 64 Mobile TK-53
    1.5gb ram
    160gb hdd
    nVidia nForce 560 Board (I have heard this can be a problem, is there a fix?)
    Broadcom 802.11b/g WLAN
    Ricoh SD/MMC Host Controller
    NVIDIA GeForce 7150M Video Adapter
    Synaptics PS/2 Port Touchpad
    Conexant High Definition Audio & Modem
    This is a incompatibility with your HDD or DVD device.

    Test installation using a External USB DVD Drive. Maybe works.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    mp3
    mp3 is offline
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried running the disk with a usb HDD plugged in so it must be the DVD drive. I'll have to try and find an external DVD drive and test it. If I did get it to install would my DVD drive on my laptop just never work with osx or is there a driver or something?

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by mp3 View Post
    I tried running the disk with a usb HDD plugged in so it must be the DVD drive. I'll have to try and find an external DVD drive and test it. If I did get it to install would my DVD drive on my laptop just never work with osx or is there a driver or something?
    You can try find a OSX DVD Version with other IOATAFamily.kext or AppleAHCI.kext to try solve Internal DVD problem, in mine lappy, Internal doesn't work and don't have sollution for this.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had same issue. The solution is: Go to BIOS settings and change size of shared video memory to 32MB.
    Let me know, if you need more details..
    I just installed OSX...


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-30-2011, 04:20 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-26-2009, 08:33 PM
  3. Help !! - stuck on "waiting for root device"
    By ranger007 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2009, 07:18 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 02-02-2009, 10:12 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 05-03-2008, 03:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:16 AM.
twitter, follow us!