Results 1 to 4 of 4
Discuss [Hackint0sh Support] Help installing to dell 1100 at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; i know it can be done there are vids on you tube but i cant ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Hackint0sh Support] Help installing to dell 1100

    i know it can be done there are vids on you tube but i cant get it to work.

    i got the leo4all to install, after reboot it says still waiting for device root!
    i did read up on it, it says that my hardware isnt capatable, but how did the other ppl get it to work?

    i also tried tiger with no sucess. that says try again later?


    --------------------------
    Dell Dimension 1100
    Celeron D 2.80GHz
    1gb of ram

    or could i get it working on another rig

    --------------------------
    AMD 2400+ 2.00GHz <<<<<<<<<<<<<<<<<< dont think i can on this crap
    Gigabyte GA-7N400 pro 2 rev 2
    2gb of ram
    9200 series Graphics

    any help please
    Last edited by Devilman; 05-18-2008 at 07:42 PM.



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Post detailed PC configs including models, and chipset models/number to try help you.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the help anyway but i got it workin on vmware

    dont really like it so im not gonna switch just yet!

    thanx again

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OK , I just closing this thread, if you have other question, please open a new one.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. [Hackint0sh Support] Leopard on a Dell XPS 720
    By Adamus in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 22
    Last Post: 07-22-2008, 01:10 PM
  2. [Hackint0sh Support] problem installing leopard
    By zubair_rahmans in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 07-15-2008, 01:04 PM
  3. [Hackint0sh Support] Problem installing OSX86
    By SimonS in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 04-17-2008, 02:20 PM
  4. [Hackint0sh Support] Installing Tiger
    By gecevampiri in forum Tiger
    Replies: 6
    Last Post: 04-05-2008, 03:58 AM
  5. [Hackint0sh Support] Leo4All installing issue
    By endstille in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 04-04-2008, 06:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:12 PM.
twitter, follow us!