Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss [Hackint0sh Support] Boot Problem After Successful Installation. at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hi mates i have successfully installed the OSX and when it said restart. i restarted ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation [Hackint0sh Support] Boot Problem After Successful Installation.

    Hi mates i have successfully installed the OSX and when it said restart. i restarted my pc and what i got a dialogue in different languages. with grey and black background. and it says " please restart the computer to start...." i did it again and but everytime the same dialog appears. i think i did some mistake in installation.

    another question. which kernel best work for my pc.
    my pc specs are.

    Intel P4 3.0 GHZ (Hyper Threading)
    Ram : 1 GB.
    Board : Intel 865 GBF

    I need your suggestions.

    Regards



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Hi,

    First,

    What version of OSX you running? What builder?

    Post your detailed PC infos, including chipsets and all hardwares inside your PC, without this, nothing to do.

    Cheerz,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks mate. i installed. "Kalyway_10.5.2" and my complete system specs are.

    VGA Intel express graphics (onboard)
    Sound : Creative audiogy
    Lan : Builtin
    Harddisks 3

    bro i dont know what other specs you need to let me know the error.
    i think i will post the screen shot of the error window. i hope then you will get it easily.

    anyway thanks a lot.

    Regards

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by ruk_design View Post
    thanks mate. i installed. "Kalyway_10.5.2" and my complete system specs are.

    VGA Intel express graphics (onboard)
    Sound : Creative audiogy
    Lan : Builtin
    Harddisks 3

    bro i dont know what other specs you need to let me know the error.
    i think i will post the screen shot of the error window. i hope then you will get it easily.

    anyway thanks a lot.

    Regards
    Kalyway is good, but you can try install Leo4All v3 too,

    Right, got detailed stuff:

    VGA Intel express graphics (onboard) -> What chipset? Without the model as do I know which driver for it?

    Sound : Creative audiogy -> Up! Same case. What chipset?

    Lan : Builtin -> What mainboard chipset? And Lan chip controller?

    Harddisks 3 -> USB? Firewire? IDE? SATA? SATA II?

    Well, you need more information, to you can see "detailed info" look at this topic: http://hackint0sh.org/forum/showpost...91&postcount=2

    To grab infos, use Windows and CPU-Z / Everest.

    Goodluck,
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for your reply bro. ok i will try for the leo too. from wher i will get links of rapidshare.com ?
    also about my hardware.
    i have 3 harddisks. 80 GB, 120 GB & 250 GB, in which 80 GB is IDE and other 2 are sata.

    about sound. i dont know exactly about which chipset. and for the vga and lan. i am using Intel 865-Gbf mainboard and it has builtin audio ,video & lan. but i am using other sound card. (optional)
    its ok bro let me first check this leo too. but what you suggest?
    kalway is fast or leo? for my pc.?

    Regards


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i will grab all info with cpu-z but the main problem is right now i am using net in my office. and i am installing OSX in my home system. so thats why its difficult to send exact info right now.
    so sorry for that. but i will send you the info directly.

    Thanks again.

  7. #7
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by ruk_design View Post
    thanks for your reply bro. ok i will try for the leo too. from wher i will get links of rapidshare.com ?
    also about my hardware.
    i have 3 harddisks. 80 GB, 120 GB & 250 GB, in which 80 GB is IDE and other 2 are sata.

    about sound. i dont know exactly about which chipset. and for the vga and lan. i am using Intel 865-Gbf mainboard and it has builtin audio ,video & lan. but i am using other sound card. (optional)
    its ok bro let me first check this leo too. but what you suggest?
    kalway is fast or leo? for my pc.?

    Regards
    Hi, you can try press F8 when starts PC and type -v on prompt, post back here what error returned.

    I think your integrated Intel video card isn't supported by Leopard. in case, try install old ToH RC2 or Kalyway 10.5.0

    For links, not allowed here, search files on usual torrent places.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok i am downloading leo4all v3 too. so lets see. actually kalway is installed successfully and its displaying the exact colours during installation so it means no vga problem. the problem is when everyhting done. then at the beginning its displaying a dialogue. with 2 backgrounds. the main bg is grey and the bg which has the info is black, and the error is written in several languages. the error is also based on restarting system but all the time when i restart the system came to this window again and again. and never moves forward in loading the os. so hopefully i will send you complete details to get this thing working on my pc too

    Regards

  9. #9
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Ok, boot in graphical doesn't good because don't help to know errors, always use F8 when starts PC and type -v on prompt to boot in verbose mode and paste errors or screen that contained errors here.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok bro. many many thanks for your very nice help. i will do the same you said and then send you the complete error report with my complete system info. Thanks a lot.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Boot Problem After Successful Installation
    By rahul2880 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2011, 04:58 PM
  2. [Hackint0sh Support] Installation Problem [BLUE SCREEN]
    By erv1n in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2008, 12:15 AM
  3. [Hackint0sh Support] Boot problem
    By Fern in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2008, 02:41 PM
  4. [Hackint0sh Support] installation problem.....
    By ajay5200 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 5
    Last Post: 04-22-2008, 03:47 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 04-01-2008, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:04 PM.
twitter, follow us!