Results 1 to 2 of 2
Discuss Grey Screen of the dead at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; I Installed and make boot 10.4.8 on my brand new laptop I've an Intel pentium ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Grey Screen of the dead

    I Installed and make boot 10.4.8 on my brand new laptop
    I've an Intel pentium dualcore t2060 processor
    when osx boots up he hangs on a grey/blue screen without doing nothing
    and without the apple logo nor the spinning multicolor marble

    the same version installed and working flawlessy on an pentium M laptop,
    could be due a dualcore problem?
    are there solutions to this problem?



  2. #2
    Professional Array xtreme571's Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    USA
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    after ur bios loads, hit F8 few times, and it will bring u to boot menu. type in -v and boot with that...look for any kernel panics of any problems.

    i recommend u do the same on the other system and compare both...they both wont be exactly same, but u should be able to tell where it going bad.
    Before you ask any question, try searching it first.
    Search Button is ur best friend...so is google.

    I AM IN NO WAY TELLING YOU TO COMMIT PIRACY. IF YOU LIKE OS X OR ANY PART OF IT. BUY A MAC.
    TESTING 4 PCs and 1 Macbook . Only the macbook works perfectly .

    If any members post has helped you...add to their rep.

 

 

Similar Threads

  1. hackintosh gives grey screen at install
    By baekalfen in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2010, 10:11 AM
  2. Stuck Grey Apple screen
    By Anthonydae1 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2009, 08:37 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 07-20-2008, 12:13 AM
  4. Screen Fuzzy and Grey :-( please help
    By planet in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2007, 01:01 AM
  5. Grey reboot screen after install
    By Lobstar in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2007, 05:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:26 AM.
twitter, follow us!