Results 1 to 8 of 8
Discuss which is gonna suit me best for succesfull istall at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; ok, triead kalyway 10.5.2, this will not let me erase my hard disks, i get ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default which is gonna suit me best for succesfull istall

    ok,

    triead kalyway 10.5.2, this will not let me erase my hard disks, i get an input/output error.

    leo4allv 10.5.2 after successful install, i get the dreaded message 'still waiting for root device'
    (i used the following guide http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=83092, was aimed more towards an IDE HDD)

    iATKOS_v1.0ir2, this does not recognise my SATA drives in disk utility.

    are there anymore loaders i can use,

    cheers guys/gals
    asus p5n-e sli
    quad core
    4bg ram
    750 gb sata hdd
    1 x dvd rw/r
    1 x dvd



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quite honestly it sounds like you don't have the proper controllers set in bios. Try the RAID option for SATA in the bios, if that helps. I did the same thing with the same problem.

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The best loader in my opinion is OS Selector, hes with Acronis Directors Suite 10, when u install it, look for OS installer, install it, and the hackintosh will be in unkown system, and tell me what HD u have , its sata but GB? mb i can help u

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it's a 750gb seagate raptor,

    i'v just downloaded iAtkos r3, see if that works
    asus p5n-e sli
    quad core
    4bg ram
    750 gb sata hdd
    1 x dvd rw/r
    1 x dvd

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by aaronic View Post
    Quite honestly it sounds like you don't have the proper controllers set in bios. Try the RAID option for SATA in the bios, if that helps. I did the same thing with the same problem.
    i had changed the settings, jsmicron disabled, and some others, wich i was told from a guide

    what will enabling raid do??
    asus p5n-e sli
    quad core
    4bg ram
    750 gb sata hdd
    1 x dvd rw/r
    1 x dvd


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    If u have pentium, it should works perfectly, make sure u choose the drivers for your pc (while u are installing Hack os) and if u have the same problem, download iDeben.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    which drivers will i need to choose??
    asus p5n-e sli
    quad core
    4bg ram
    750 gb sata hdd
    1 x dvd rw/r
    1 x dvd

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default nearly there (i hope)

    think i'm nearly there,

    i installed iAtkos_v0.1r3,
    booted from the dvd and repaired permisiions, now when it boots i use the commands -x -v cpus=1,

    then, after a few lines scrolling the computer restets itself!

    what do i do from here??
    asus p5n-e sli
    quad core
    4bg ram
    750 gb sata hdd
    1 x dvd rw/r
    1 x dvd

 

 

Similar Threads

  1. help how do i istall osx snow leopard on pc amd
    By coolcorey1 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2011, 11:16 AM
  2. Succesfull installation but won't boot
    By Zero.X in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2009, 07:22 PM
  3. Succesfull method
    By The_Kid in forum Quickpwn
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-2008, 12:25 AM
  4. 1.1.1 unlocked.....succesfull! But no unlock....
    By guess in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2007, 02:33 PM
  5. Succesfull Unlock in India
    By robocop in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 18
    Last Post: 10-07-2007, 07:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:44 AM.
twitter, follow us!