Results 1 to 4 of 4
Discuss Freeze On Reboot at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; I installed LEO4all AMD on my AMD cpu. It gets done installing and then tells ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Freeze On Reboot

    I installed LEO4all AMD on my AMD cpu.

    It gets done installing and then tells me to reboot.So i click on the restart button and it goes to a black screen that says

    Killing all processes

    MACH reboot

    I then manually shut the cpu off and then restart it again.

    I boot up the drive i installed MAC on and a grey screen with the apple logo shows up. Then a little beachball like thing shows up and starts spinning. It then continues to stay on that same screen.

    Is there anything im doing wrong?I've installed mac using different settings. Nothing has really changed. So please help me!



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by cool318 View Post
    I installed LEO4all AMD on my AMD cpu.

    It gets done installing and then tells me to reboot.So i click on the restart button and it goes to a black screen that says

    Killing all processes

    MACH reboot

    I then manually shut the cpu off and then restart it again.

    I boot up the drive i installed MAC on and a grey screen with the apple logo shows up. Then a little beachball like thing shows up and starts spinning. It then continues to stay on that same screen.

    Is there anything im doing wrong?I've installed mac using different settings. Nothing has really changed. So please help me!
    Boot using -v and post back screen of error here.

    And post you troubles in only one topic. Don't spam by the forum or I'll delete your messages.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cool318 View Post
    I installed LEO4all AMD on my AMD cpu.

    It gets done installing and then tells me to reboot.So i click on the restart button and it goes to a black screen that says

    Killing all processes

    MACH reboot

    I then manually shut the cpu off and then restart it again.

    I boot up the drive i installed MAC on and a grey screen with the apple logo shows up. Then a little beachball like thing shows up and starts spinning. It then continues to stay on that same screen.

    Is there anything im doing wrong?I've installed mac using different settings. Nothing has really changed. So please help me!
    heres a picture

    http://www.picoodle.com/view.php?img....jpg&srv=img26

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had some isues when booting up too, it froze. It showed the apple logo intfront of the white background and a small loading logo, but then it froze and did not react. I resintalled leopard but now the darwin cannot boot up from the only partition there is and which has leopard on it.
    It does not react to any orders - v or ? not even when I press enter. It merely blinks once quite swiftly and then shows the same screen requiring the boot option I choose.
    Can anyone help me?
    I'd ned the answer soon, bacase I will not be near the internet tomorrow.

 

 

Similar Threads

  1. freeze after reboot
    By kehabouter in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2011, 08:40 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 06-01-2010, 06:45 PM
  3. Tether freeze
    By Helzie in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2009, 05:50 PM
  4. iphone freeze
    By trixx316 in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 11-06-2007, 01:00 AM
  5. AppTap Freeze
    By CanMac in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 09-21-2007, 08:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:27 AM.
twitter, follow us!