Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss Booting problem at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Hello I have installed iDeneb 10.5.4 but I can't make it run after installation and ...
  1. #1
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Booting problem

    Hello
    I have installed iDeneb 10.5.4 but I can't make it run
    after installation and rebooting it only says those 3 lines
    Code:
    Boot0: MBR
    Boot0: Done
    Boot1: error
    I have access to Linux and I can mount iDeneb partition to read-only or to read-write access through force command
    If some additional info is needed I will try to get it

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:

    EDIT #1
    I figured out I should have added some more fixes like Kernel or nVidia fix but it didn't changed things... still error as above I have tried with naming partition Leopard but still no effect...maybe there is something like start disk for Mac OS??? (like there was start disk for Windows???)

    EDIT #2
    Oh yeah I should have post my params
    CPU - AMD Athlon X2 Dual Core 4600+
    RAM - 1024-256 MB
    VGA - nVidia nForce with 256 MB from RAM
    Sound - I have integrated AC97 sound thing but turned off and Sound Blaster PCI from old times (working )
    HDD - I'm trying to install this on ATA HDD where I gave about 40 GB of space for him
    Keyboard and Mouse are not that standard but connected to USB are working fine
    Internet - RT73 USB Wi-Fi card

    Anything else???
    Last edited by iSubaru; 11-08-2008 at 09:50 AM.



  2. #2
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    Sorry for double posting but I got some progress...but only some
    Finally it started as should but...
    It shows animation with "Welcome" in many languages, then asks for pressing two buttons on keyboard to identify it, then asks for choosing country and keyboard, then asks for transferring data from other Mac... I choose 4th option "not now" and after about 10-15 seconds of waiting it goes to animation and starts everything over...
    Is there a way to skip it or make it go properly??? I tried choosing some countries but no results...

    Thank You for advance once again

    iSubaru :iphone:

  3. #3
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    Ok some new info...
    I tried some toturial with set of fixes:
    Audio - none
    Chipset - AppleNForceATA
    Kernel - 9.2.0 Sleep (in fact I tried almost all...)
    Network - none (tried with RT73 also)
    Fix - AppleSMBIOS Mac Pro
    Video - NVinject 0.2.1 256 MB

    It lead me to hang only...
    with option -v -f on booting it says that he couldn't update something through network : success! (o_o)
    and without those options it loads...loads...loads...and says that I have to restart computer...
    Still no ideas??? I bet You know something I don't
    I don't expect ready-to-go solve because I know it can be difficult but maybe at least some advice???

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Maybe u have to try with another distro, I have the same wifi, you can get the file in my tuto, good luck. Try with JaS or ideneb
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can try... but it's not that easy for me to grab another 4 GB file - I don't have cosmic internet plus my provider is stupid because it "reboots" line every 24 hours so I gain other IP so direct downloading will fail and Torrents will go forever
    Maybe there is still hope for me???
    I have iDeneb v1 10.5.4 so if trying than I guess JaS...
    Wait a sec...JaS is probably only for INTEL :/
    I have AMD CPU
    Last edited by iSubaru; 11-09-2008 at 07:17 PM.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh AMD, then try Kalyway or leo4all well about your problem with torrent with can resume your download but it gonan take sometime XD
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    Torrents are OK but it can take "some" time... I'm trying with Leo4all maybe it will go as should... I hope I will not have to collect all possible versions to make one go

    Thank You for help I will post info when I will download it and try to install muhehehe

    Best regards

    iSubaru :iphone:

    EDIT #1
    Heheh 3% left...now it goes as slow as turtle...don't know why...but probably it will finish today
    Last edited by iSubaru; 11-12-2008 at 11:54 AM.

  8. #8
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    OK~ I have finished ^_^
    Let's see it's Leo4all v4 10.5.4
    Oh and this is prepared for AMD CPU only
    It has Kernels for EFI and NON-EFI CPU
    I have AMD Athlon x2 4600+ if that matters (but probably yes)
    Should I make photos of avaiable patches???

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:

  9. #9
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that, yeah you make a tuto, about how to, this can help other users
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #10
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    OK First thing that makes me confused is does my CPU is EFI or NON-EFI...how can I check it??? I have access to Linux and Windows through Virtual Machine if that matters
    Plus which patches should I pick up??? I have SoundBlaster card RT73 USB Wi-Fi adapter nForce Graphic card...what else???

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. booting problem!
    By nas2912 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 09:12 PM
  2. Booting problem
    By Ferretti1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2010, 07:39 PM
  3. Problem with xp and iPC 10.5.6 booting
    By basilis in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2009, 03:18 PM
  4. Booting problem
    By jamierumbelow in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2009, 10:37 PM
  5. Problem booting - could use help
    By charlieaf92 in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2009, 05:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:43 PM.
twitter, follow us!