Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
Discuss Booting problem at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Ok 1st EFI is Motherboard stuff, skip windows or linux, and if you gonna do ...
  1. #11
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok 1st EFI is Motherboard stuff, skip windows or linux, and if you gonna do this, yeh post about what you did or what patches you apply, What kernel works for you, links for the kext if you can, how to solve some issues.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #12
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    Mhm for now I had 3 tries and it is not booting
    It loads loads loads...plays music from this welcome thing and after music nothing more happens...I'm trying right now default set and after this I will check set from Your tutorial...I hope I will boot it somehow...

    <few minutes passed>

    OMG...I used default set and it booted o_o
    OMG!!!
    OK What I have to say here...just select on instalation Your language and on custom screen deselect languages pack so only one You selected first will be installed and this is it...it goes *_*
    Thank You Icchansan You are the best

    May the Apple be with You

    iSubaru :iphone:

    Edit #1
    OK It's not as cool as should ^_^
    Sound is present
    Graphic is present (but don't know yet how good, I will test on game)
    Network is not present... In the fixes there is no RT73 on list... what should I do???
    It's RT73 USB Wi-Fi card/adapter
    One more thing not that much important... 2 USB ports on front of PC are not working, 4 back ones yes but those 2 on front no
    I guess those are only things left...

    EDIT #2
    Ah my desperation is...
    Maybe package from Edimax/Ralink www page will be OK???
    Last edited by iSubaru; 11-13-2008 at 09:27 AM.
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:

  3. #13
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Lightbulb

    Package from Edimax or Your fixed it ^_^
    So network is OK now
    Sound is OK now more or less
    Three things left...
    How to make higher resolutions??? 1024x768 is a bit small
    Can I use all software updates or certain ones???
    How to view hidden directories??? It can be difficult to copy some files of game when I can't look into whole file system and can't see hidden things

    Thank You for advance (and patience ^_^)

    iSubaru :iphone:
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:

  4. #14
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Whats your video card?
    You can update everything, to update the OS read the sticky
    To see the hidden files, you can install an app called invisibles, or open terminal an type:

    defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE
    killall Finder
    or FALSE to hide them again
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #15
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Lightbulb

    My Video Card hmmm <goes to box> I forgot exact number for a second...it's nVidia for sure...
    It says...
    nVidia GeForce 6100 nVidia nForce 430
    It's integrated one and has 256 MB from RAM for now

    About updates
    I have those ones
    Code:
    Remote Desktop Client Update
    QuickTime
    Front Row Update
    iTunes
    Update 2 Java for Mac OS X 10.5
    Mac OS X Update
    I'm curious about last one...it says it will update whole Mac OS X to 10.5.5 version...maybe I will leave it not updated for now...
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:


  6. #16
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You can update all those but the OS, you have to follow the sticky to do it, by downloading the combo update in apple webpage, you'll the info in the sticky

    test this on darwin:
    "Graphics Mode"="1280x1024x32"
    with the quotes~
    Last edited by icchansan; 11-13-2008 at 09:41 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #17
    Rookie Array iSubaru's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Europe
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    So I will leave OS update in peace (R.I.P. xD) for now iPhone SDK needs 10.5.4 so I'm safe ^_^
    In Darwin...so at booting??? I will check it then and report how it goes
    So uhm...if I can ask ^_^" there is one more thing...OpenArena says it couldn't load OpenGL thing...so I wanted to install it but here suprise... apt, apt-get, yum...non of them is working... is there something like console installer of applications??? or maybe graphical but console one is OK too (I'm friends with Linux console so there won't be problems with console one )
    I'm most happy that Internet is working so I can directly communicate with Google, Hackint0sh and more
    Now other quote to stop being monotonic
    "May the sun be with You"

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:
    Booting Signature...Done
    Booting :iphone: ...Done
    Starting console ...Done
    Starting freedroidRPG ...Done

    Let's hack some bots :hack:

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Same problem

    I'm having a booting problem too. Darwin keeps restarting, no matter what commands I type in, be it either -x, or -v, or anything, except help or the ?video etc. Can you help me?

  9. #19
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Yo rikuto, can you post your full specs? and whats the error?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #20
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Talking

    Quote Originally Posted by iSubaru View Post
    So I will leave OS update in peace (R.I.P. xD) for now iPhone SDK needs 10.5.4 so I'm safe ^_^
    In Darwin...so at booting??? I will check it then and report how it goes
    So uhm...if I can ask ^_^" there is one more thing...OpenArena says it couldn't load OpenGL thing...so I wanted to install it but here suprise... apt, apt-get, yum...non of them is working... is there something like console installer of applications??? or maybe graphical but console one is OK too (I'm friends with Linux console so there won't be problems with console one )
    I'm most happy that Internet is working so I can directly communicate with Google, Hackint0sh and more
    Now other quote to stop being monotonic
    "May the sun be with You"

    Thank You for advance

    iSubaru :iphone:
    I believe you need to buy a new graphic card :/
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. booting problem!
    By nas2912 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2011, 09:12 PM
  2. Booting problem
    By Ferretti1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2010, 07:39 PM
  3. Problem with xp and iPC 10.5.6 booting
    By basilis in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2009, 03:18 PM
  4. Booting problem
    By jamierumbelow in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2009, 10:37 PM
  5. Problem booting - could use help
    By charlieaf92 in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2009, 05:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:05 PM.
twitter, follow us!