Results 1 to 8 of 8
Discuss After installation, it goes directly to VISTA, no OSX or option to choose from at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; Alright, I was able to use Kalyway 10.5.2 to install OSX, the installation went good. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default After installation, it goes directly to VISTA, no OSX or option to choose from

    Alright, I was able to use Kalyway 10.5.2 to install OSX, the installation went good.

    But after reboot, the system went directly to Vista with no options to choose from and boot to OSX. Did I do something wrong? Do I have to do a re-instal and do something different or what?

    Thanks for the feedback

    Click here for Specs

    My 1st problem has been solved



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Oh... I reply that post T_T (Hate you) anyway... Nah now you have to do dual boot, try with a software called easyBCD or this:

    Command Prompt:

    Diskpart
    Select disk 0
    select partition 1 (Your Vista Partition #)
    active

    exit

    bootrec /rebuildbcd
    y

    diskpart
    select disk 0
    select partition 2 (Your Leopard Partition #)
    active
    exit
    and restart

    P.S. Whats your connection speed?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there again.

    Thanks for your help so far. I actually had tried the option you just mentioned, but somehow it didn't work for me. Then what I did was to download and instal Easy BSD and there add a new entry for OSX, after a reboot I could choose between the VISTA and OSX, now that I'm done installing OSX, I need to get to work and make the sound and video and stuff work.

    I might come back and bother you guys. Thanks a lot so far.

    Cheers

    P.S. I have a 20Mb connection, but mostly I get only 15Mb/sec, which is great, dont you think?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    @.o what the... Share T_T

    Ok video Here

    I will check about your Audio soon as I can, good luck and Enjoy Hackint0sh ^.^
    Last edited by icchansan; 10-26-2008 at 09:34 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I managed to fix the audio using the ALC268_installer. LAN was working, haven't tried the video link you gave me, cuz I seem to have a properly working video card. Dont wanna mess things up

    Do u think video will get improved? More sharp etc? Right now I have a resolution of 1680x1050


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Just check if you got everything supported

    Have to looks like this: 8600GT Screenshot

    If you got this, then everything is ok
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After fixing the sound, there is something wrong with the shutdown. The screen goes black, but the computer isn't shutdown completely.

    I followed these steps but didn't help. Any idea? Ofcourse i will keep looking for other solutions.

    And by the way, how do you make a print screen, or screen capture in mac osx using windows keyboard, so i can show you the details of the ghraphics?

    Thanks for your help, ur great!

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Your shut down issue, its kinda normal there poweroff and shutdown fix, look for it in google. If you're on leo 10.5.5 I have the fix in my guide (theres a link in my signature).

    About the screenshots

    command+shift+3 = full screenshot

    or command+shift+4= take picture of selection

    After look for the screenshot on Desktop
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Help me choose settings for iDeneb installation!!!
    By Bifteki in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2011, 09:33 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-09-2009, 09:22 PM
  3. [1.1.3] Why can't you downgrade directly to 1.1.2?
    By joseluismb in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2008, 07:33 AM
  4. (OTB 1.1.2) Can upgrade from 1.1.1 directly to 1.1.3?
    By ivndr in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2008, 01:39 PM
  5. MobileSafari goes directly into Landscape
    By deadzone in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2007, 04:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:48 AM.
twitter, follow us!