Results 1 to 4 of 4
Discuss [Advice] Leo4all - "Do Not Send My info" Looping Screen at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; [Advice] Leo4all - DO NOT SEND MY INFO Looping mad need help please After I ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Advice] Leo4all - "Do Not Send My info" Looping Screen

    [Advice] Leo4all - DO NOT SEND MY INFO Looping mad need help please


    After I installed the Leo4all, it reboots then i get to the select country sreen, then it asks me if i wanna send my info, i said no then click continute but the screen keeps looping me back to select country and then asks me again if i wanna send my info.


    I have tried reinstalling 25 x and now i am too tired after 2 days.

    Please help how do i stop the OSx86 from asking me if i wanna send my info so i could finish off the installation and boot to main desktop.

    Here is the screen that i am stuck at http://bp1.blogger.com/_GY7CglwXFAQ/...h/DSC02756.JPG
    Last edited by Alienware; 06-05-2008 at 02:24 PM.



  2. #2
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Try boot using F8 and type -s

    There type:

    /sbin/mount -uw /
    touch /var/db/.AppleSetupDone

    reboot and try complete Setup.

    Post back if it works.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by f41qu3 View Post
    Try boot using F8 and type -s

    There type:

    /sbin/mount -uw /
    touch /var/db/.AppleSetupDone

    reboot and try complete Setup.

    Post back if it works.

    thank you sir that worked really well

  4. #4
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OK, done very well, closing this topic for other can read how to solve this bug.

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 03-31-2012, 06:00 PM
  2. "leo4all" No hard drive shows up during install.
    By VisionaryAD in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2009, 02:55 AM
  3. [Leo4All] Error "still waiting for root device" !
    By BlueXBlue in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 01:35 PM
  4. [Leo4All v3] "still looking for root device" error
    By PwrBtn in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2008, 01:18 PM
  5. App idea - "Home screen"/"Today view"
    By RVN84 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 8
    Last Post: 10-09-2007, 04:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:26 PM.
twitter, follow us!