Results 1 to 7 of 7
Discuss 10.4.9 universal (amd 4200+ x2, nforce550) - Shuttle sn27p2 at the Archiv (Leopard) - Hackint0sh.org; hi uphuck 10.4.9 universal v1.3 shuttle sn27p2 am2 4200+ x2 nforce 550 sata 160 samsung ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 10.4.9 universal (amd 4200+ x2, nforce550) - Shuttle sn27p2

    hi

    uphuck 10.4.9 universal v1.3

    shuttle sn27p2
    am2 4200+ x2
    nforce 550
    sata 160 samsung
    ata 20gb ibm

    install with only sata hd set up didnt start (no root device in startup-text-screen)

    with the ide drive attached it started and installed fine (20gb ata hd was completely wiped with the disk tool....one partition was created with "Mac OS extended (journaled)")

    after reboot system does not start "plist not found" (system defintly tries to access the right hd....20gb ata)

    i tried to search in here...didnt find anything...what irritates me is that install runs smooth...but after that its not booting from the hd...

    any ideas...?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i finally got logged in...

    i had to start with the dvd-image...hit f8 for boot options...and enter rd=disk0s2...this wait "apple" startet successfully...

    however i still dont have network or anyhting else...but its nice for testing :-)

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Here is how to boot without the dvd

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=360

    Don

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    great!

    thank you!

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i had good luck with the 1.4a DVD installer on this same machine.

    Same SATA problem though. Using SATA in OSX works fine though.

    Audio doesn't work, everything else is fine. I used a Griffin iMic to give audio in/out; it plays WoW great

    Turned off Shaders, and was getting 150FPS in some scenes.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    so u got it working with an sata drive? im dl right now 1.4a..but takes forever in BT..

    is your system booting fine from the sata drive?

    i have planned to buy a 2nd drive with 500gb...windowsxp should remain on my 170gb drive...the 500gb should be 20-30gb for osx....the rest as multimedia storage...

    i have planned to use a boot manager to choose which drive should be booted..

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i managed to get 1.4a...install runs fine...

    but starting the system does not work...machine boots up...and hangs during startup (apple screen with loading/turning mouse cursor) with the a text message telling me to restart...

    any ideas...?

 

 

Similar Threads

  1. Shuttle SG31G2
    By BRICK0044 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2010, 03:48 AM
  2. ati radeon 4200 - (Motherboard: Gigabyte GA-MA785GPMT - UD2H)
    By exegeses in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2010, 06:59 AM
  3. Dell Inspiron T 4200
    By rhitz in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2009, 05:29 AM
  4. MacNN: AMD Radeon HD 4200 to fight NVIDIA's 9400?
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2009, 04:00 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-25-2009, 02:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:56 PM.
twitter, follow us!