Results 1 to 3 of 3
Discuss halfway to jailbreak....solved "sry, i haz fail"...now just error 1600 to go! at the AppleTV 2 (iOS based) - Hackint0sh.org; I've been trying to get this rolling on my atv2 for a bit. I was ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face halfway to jailbreak....solved "sry, i haz fail"...now just error 1600 to go!

    I've been trying to get this rolling on my atv2 for a bit. I was getting errors in creating the.ipsw right after the detach command for the Mojave partition; turns out DrivePulse from Drive Genius was in the way (turn it off!).

    Now I consistently get the error 1600...I have tried it with and without TinyUmbrella's TSS server running. TU's log sees the activity, sends back a response, but ultimately fails.

    I posted the log at #1537269 - Pastie in hopes someone might take a look and help me out.

    Thanks much in advance. I know noobs can be a pain; I did figure out the the first problem with significant searching; have yet to find an error 1600 answer that works for me.

    thanks again...



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Do you have SHSH for this version of ATVOS? Simply running TinyUmbrella is not enough if you never saved your SHSH for 8M89
    The log shows no SHSH data recieved from TU
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Funny thing is, I do have the blobs saved, and they show in TU. TU says it doesn't recognize the atv when i hook it up....

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-06-2009, 10:00 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-25-2008, 02:00 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 05-20-2008, 05:40 PM
  4. BSD Subsystem error "Package download fail cant find host"
    By JD914 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 167
    Last Post: 10-25-2007, 01:19 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-23-2007, 08:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:40 PM.
twitter, follow us!