Page 6 of 31 FirstFirst 1234567891011121314151626 ... LastLast
Results 51 to 60 of 310
Discuss nitoTV 0.7.0 released, leopard support, photo tweaks, add rss ui + more at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; Originally Posted by schalkse Restarting the finder makes it a little better, but gets worse ...
  1. #51
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by schalkse View Post
    Restarting the finder makes it a little better, but gets worse after a few second when i am back in nitotv. No xml files, pictures or a massive directory at all in the HD. From Saphire no problem, everything is fast. From the moment on I open Nito, everything is sluggish.
    not sure i ever had any massive problems in 2.3.1 of that nature, things would get sluggish after a while but never immediately.


    on a different note for dafranca on the tbz package installer, i added some information on the wiki about the tbz files.

    NitoTV Take 2 - AwkwardTV


  2. #52
    Advanced Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    playback goes fine for me whether from a hd on the appletv itself or streaming from one of my other computers / appletv's in the house. its been tested in 2.3.1 and works but i havent stayed extensively in 2.3.1 on any of my appletv's for more than a week at this point and all of them are back to 2.1. The stuttering in the menus is either a memory leak or just a massive directory with alot of xml and pictures. if its a memory leak restarting the finder (not the appletv just the finder) every so often seems to help in that department.
    I seem to be able to play off afp/smb remote mounts just fine via the Files subsection. But while a video is playing the Apple remote can't control anything (pause, play, etc...). It can only stop the playing via the menu button. Is remote control not available at this time (I am using ATV2.3, nitoTV .73). It works in XBMC and works in a wierd way via ATVFiles.

    Another thing. If I set the playback to mplayer as opposed to Quicktime I just get a black screen...

    Am new to the ATV and to nitoTV so perhaps these are all known issues?

    ls

  3. #53
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by lstep View Post
    I seem to be able to play off afp/smb remote mounts just fine via the Files subsection. But while a video is playing the Apple remote can't control anything (pause, play, etc...). It can only stop the playing via the menu button. Is remote control not available at this time (I am using ATV2.3, nitoTV .73). It works in XBMC and works in a wierd way via ATVFiles.

    Another thing. If I set the playback to mplayer as opposed to Quicktime I just get a black screen...

    Am new to the ATV and to nitoTV so perhaps these are all known issues?

    ls
    i gear nitoTV mainly towards 2.1 but every version release has been tested up to 2.3.1 so not sure what the problem would be there. i look into it when i have some time to do so, hitting the end of my semester at school so time is sparse.

  4. #54
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Nito, Thanks for the very awesome NitoTv. I got an ATV last weekend and used atvusb-creator-1.0.b10 to create a patchstick so I could enable ssh and install SoftwareMenu. I noticed that SoftwareMenu on the patchstick was time stamped 11/22/08 (v0.71?) so I replaced it with v0.9.1 off the iscripts website. Then I used SoftwareMenu to install NitoTv v0.7.3.

    Question: I wanted to use a Keyboard/Mouse with the ATV. I installed Smart Installer and (everything else) in nitoTv->Settings->Install Sofware. This should enable the USB port right? I plugged in a keyboard/mouse and it powered on the keyb/mouse but it didn't seem to do anything on the screen, e.g. pressing keys didn't change menu options, no cursor... Could you let me know what test I can perform to check if the keyboard or mouse is working, basically a 'sanity check'? Do I need to run Firefox or some non-ATV app that uses the keyb for input??

    Any help appreciated. Cheers.

  5. #55
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ....I'm running v2.3.1 on the ATV....


  6. #56
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Jemdiggity View Post
    Hi Nito, Thanks for the very awesome NitoTv. I got an ATV last weekend and used atvusb-creator-1.0.b10 to create a patchstick so I could enable ssh and install SoftwareMenu. I noticed that SoftwareMenu on the patchstick was time stamped 11/22/08 (v0.71?) so I replaced it with v0.9.1 off the iscripts website. Then I used SoftwareMenu to install NitoTv v0.7.3.

    Question: I wanted to use a Keyboard/Mouse with the ATV. I installed Smart Installer and (everything else) in nitoTv->Settings->Install Sofware. This should enable the USB port right? I plugged in a keyboard/mouse and it powered on the keyb/mouse but it didn't seem to do anything on the screen, e.g. pressing keys didn't change menu options, no cursor... Could you let me know what test I can perform to check if the keyboard or mouse is working, basically a 'sanity check'? Do I need to run Firefox or some non-ATV app that uses the keyb for input??

    Any help appreciated. Cheers.
    the keyboard will not work in the AppleTV environment (when frontrow is up), the keyboard will only work if you run the couchsurfer install which also installs keyboard magic (just the keyboard) and it will ONLY work in text entry scenes and no where else. the appletv frontrow/finder application ignores the keyboard and mouse by default. running apps in front of the appletv finder is the only place where they keyboard and mouse will work as you would expect it to normally.

  7. #57
    Newbie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    OK. Thanks for the sanity check. Once I ran firefox, I was able to try the keyb/mouse - worked fine. Thanks again.

  8. #58
    Advanced Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by lstep View Post
    I seem to be able to play off afp/smb remote mounts just fine via the Files subsection. But while a video is playing the Apple remote can't control anything (pause, play, etc...). It can only stop the playing via the menu button. Is remote control not available at this time (I am using ATV2.3, nitoTV .73). It works in XBMC and works in a wierd way via ATVFiles.

    Another thing. If I set the playback to mplayer as opposed to Quicktime I just get a black screen...

    Am new to the ATV and to nitoTV so perhaps these are all known issues?

    ls
    Ok, I finally got it all working with the Apple Remote. I am at ATV2.3.1, but it worked in 2.3 . I haven't tried the mplayer route yet as Quicktime with perian works great.

    ls

  9. #59
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    97
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    HI.

    i have install nito from software menu after doing the pachstick stuff but is doesn´t appear in the menu if i try to install it again it gives an error and i have to restart the atv.

    any ideas??

    thanks.

    atv version 2.3.1

  10. #60
    Advanced Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Does smb mounting work in nitoTV .74 ? I've been using nitoTV to handle adding mounts manually since version .72 and it's always worked great. Now it just can't create a socket. Am doing exactly what I always have. I know smb works as I can add a mount from the shell as user frontrow. So I would type something like

    mount_smbfs //guest@xx.xx.xx.x/v1 /mnt/Scratch/Volumes/sv1

    v1 is the volume name of the smb export from the server. This creates a mount sv1 which also appears in ~Movies/sv1

    Oddly enough, I can use afp and nitoTV to manually add a mount and it works fine (always has). So perhaps something changed between .73 and .74?

    thank's...ls


 

 

LinkBacks (?)

  1. 02-26-2010, 04:56 PM
  2. 07-21-2009, 03:49 PM
  3. 02-17-2009, 08:56 AM
  4. 02-17-2009, 05:14 AM

Similar Threads

  1. MacRumors: Potential First Released Photo Taken by an iPhone 5
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2011, 05:10 PM
  2. MacNN: Windows Phone 7 released to manufacturing, gets tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 11:30 PM
  3. MacNN: Chinese iPhone gets tweaks to support WAPI standard
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 04:10 PM
  4. MacNN: Cocktail 4.6 adds Snow Leopard support, interface tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 05:40 AM
  5. nitoTV for leopard?
    By nitosoft in forum AppleTV 1
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2009, 07:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:49 PM.
twitter, follow us!