Page 30 of 31 FirstFirst ... 10202122232425262728293031 LastLast
Results 291 to 300 of 310
Discuss nitoTV 0.7.0 released, leopard support, photo tweaks, add rss ui + more at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; Originally Posted by nitosoft rss feeds still work fine for me That's strange, whenever I ...
  1. #291
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default RSS Feeds

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    rss feeds still work fine for me
    That's strange, whenever I add a feed, or stream it appears fine. When I try to connect though, i just get a black screen, then the apple logo and a reboot.

    If I try again then copy the console log and crash report, would you have a look at it for me?

    TIA

    Santa


  2. #292
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by SantaC2 View Post
    That's strange, whenever I add a feed, or stream it appears fine. When I try to connect though, i just get a black screen, then the apple logo and a reboot.

    If I try again then copy the console log and crash report, would you have a look at it for me?

    TIA

    Santa
    sure ill definitely take a look.

  3. #293
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default RSS Feeds

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    rss feeds still work fine for me
    OK, here is the issue so far:
    RSS:
    All existing RSS feeds play OK. When I try to add a feed, I get an error message saying that I have to press the Play/Pause button to restart apple TV.

    No new messages are present in either the CrashReporter.Log, or the Console.Log
    Streams:
    Streams can be added OK, but any stream that is pressed results in the screen going either completely black, or displaying the apple logo. This lasts about 15 secs and just returns to the previous menu. Again, no real crash so nothing in the logs.

    Do you have any idea what is causing it, or is there a way to get a memory dump that I can send you?

    Thanks,

    Santa

  4. #294
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by SantaC2 View Post
    OK, here is the issue so far:
    RSS:
    All existing RSS feeds play OK. When I try to add a feed, I get an error message saying that I have to press the Play/Pause button to restart apple TV.

    No new messages are present in either the CrashReporter.Log, or the Console.Log
    Streams:
    Streams can be added OK, but any stream that is pressed results in the screen going either completely black, or displaying the apple logo. This lasts about 15 secs and just returns to the previous menu. Again, no real crash so nothing in the logs.

    Do you have any idea what is causing it, or is there a way to get a memory dump that I can send you?

    Thanks,

    Santa
    there must be a bug in my code for adding the rss feeds, ill take a look at it today.

    re: streams, that section is VERY VERY picky, most of the streams i put in there dont work unfortunately. they have to be rtsp streams and they have to be set up a VERY specific way or they wont work. i dont remember exactly everything about which ones did and didnt work so ill have to look into that.

    EDIT: yes there was a bug in RSS editing section and it should now be fixed for the next release. thanks for the info, i overlooked that one for a long while!
    Last edited by nitosoft; 07-10-2010 at 11:37 PM.

  5. #295
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default blued and Bluetooth.plist missing

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    Just going to post a little info from the about page here.

    0.7.0 Vastly improved memory management, several memory leaks have been fixed (thanks Jim). Network names with special characters should resolve properly when saved from the volumes section. TV show metadata fixed (broke it in the last release uknowingly). First Leopard/frontrow compatible version as well, this about won't appear there due to problems with document controller, but this version should universally work between 2.x and Leopard frontrow (intel only), it may or may not work with the Tiger version of frontrow, untested. Now possible to add RSS feeds through the UI just like in the Weather and Network sections. Slideshow Editor will let you set the time per slide for the photo plugin to anywhere from 1 second to 9999 hours.

    Leopard Installer
    AppleTV take 2 installer
    Wiki
    I did the install as suggested with recovery.dmg and 10.4.9Combo.dmg. I get full success without any error. The full System Preferences.app loads. But the BluetoothPref.pane does not start. I tried putting the dongle at different times of the booting of the deivce but no luck. On checking other forums i did find that com.apple.Bluetooth.plist is missing from ~/Library/Preferences and when i do "launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.blued.plist" for blued.plist it says "nothing found to load".

    This is what i did. I only copied 10.4.9.dmg and recovery.dmg (1.0) and ran the smart installer. I did not create any folders or chown, etc. The log showed all items including bluetooth items as Success.

    Any thing missing ?


  6. #296
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Bluetooth

    Quote Originally Posted by suvapapa View Post
    Any thing missing ?
    For running Bluetooth on ATV see Posts #261, #263, #265, etc in this thread.
    Last edited by atvusr; 02-03-2011 at 12:25 PM.

  7. #297
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Feature Request - Screen Size adjustment

    As most people should know, TVs even digital LCD/Plasma models, still normally run in an 'overscan' mode which means that in order to ensure that the entire screen is filled, some of the image is deliberately lost off the edges of the screen. (This overscan behaviour dates back to ancient CRT based TVs which used not to be able to accurately image at the edge of the screen, in my opinion it should no longer be used but is kept for backwards compatibility.)

    While a few TVs have a '1 to 1' pixel mapping mode that would neither overscan or underscan and would therefore perfectly match a computer, most TVs still do not. This means that the Apple TV which always runs in overscan mode when used with such a TV will lose the edges of the video when played via NitoTV.

    Boxee and XBMC (both running on the Apple TV) have a feature that lets you adjust the video settings in their software to compensate for this, they basically shrink down (or scale up) the video to the size you specify which then will perfectly fit the screen.

    My request therefore, is that a similar adjustment feature be added to NitoTV so that when it is used to play a DVD or video file, it also can perfectly fit the screen. The developers of NitoTV might want to look at Boxee or XBMC for a demonstration of how to do this.

    Note: I am aware NitoTV is unlikely to be able to do this globally for the entire BackRow display, I am merely looking for this to be done only when using NitoTV to play videos, I am happy to leave the rest of BackRow untouched. It should be noted that Apple have designed the user interface of BackRow so that all the important portions are kept inside what is referred to as the 'TV Safe' area, this is the portion guaranteed not to be lost due to overscan.
    Last edited by jelockwood; 07-23-2010 at 11:18 AM.

  8. #298
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello Nito,

    I have a problem installing 0.9.4. If I install it manually, it keeps showing this in my ssh terminal window:

    tar: System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/PlugIns/nitoTV.frappliance/Contents/Info.plist: Cannot write: No space left on device
    tar: Skipping to next header
    tar: Archive contains obsolescent base-64 headers
    tar: System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/PlugIns/nitoTV.frappliance/Contents/Resources/ApplianceIcon.png: Cannot write: No space left on device
    tar: Skipping to next header
    tar: Error exit delayed from previous errors
    Restarting Finder...

    If I try to install it on atv from nitoTV->Settings->installsoftware, it says I have something nitoTVhelpe permission problem.

    Do you know whats wrong with my atv? I still have almost 20G available....!?

    Thank you.

    Joseph

  9. #299
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    205
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by Josep_h View Post
    Hello Nito,

    I have a problem installing 0.9.4. If I install it manually, it keeps showing this in my ssh terminal window:

    tar: System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/PlugIns/nitoTV.frappliance/Contents/Info.plist: Cannot write: No space left on device
    tar: Skipping to next header
    tar: Archive contains obsolescent base-64 headers
    tar: System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/PlugIns/nitoTV.frappliance/Contents/Resources/ApplianceIcon.png: Cannot write: No space left on device
    tar: Skipping to next header
    tar: Error exit delayed from previous errors
    Restarting Finder...

    If I try to install it on atv from nitoTV->Settings->installsoftware, it says I have something nitoTVhelpe permission problem.

    Do you know whats wrong with my atv? I still have almost 20G available....!?

    Thank you.

    Joseph
    "No space left on device", that refers to OSBoot partition and not Media.

  10. #300
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by davilla View Post
    "No space left on device", that refers to OSBoot partition and not Media.
    Hello Davilla,
    So what can I do for this headache? Can I delete something from some partition to get more space released? Please guide me how...
    Thanks,
    Joseph


 

 

LinkBacks (?)

  1. 02-26-2010, 04:56 PM
  2. 07-21-2009, 03:49 PM
  3. 02-17-2009, 08:56 AM
  4. 02-17-2009, 05:14 AM

Similar Threads

  1. MacRumors: Potential First Released Photo Taken by an iPhone 5
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2011, 05:10 PM
  2. MacNN: Windows Phone 7 released to manufacturing, gets tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 11:30 PM
  3. MacNN: Chinese iPhone gets tweaks to support WAPI standard
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 04:10 PM
  4. MacNN: Cocktail 4.6 adds Snow Leopard support, interface tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 05:40 AM
  5. nitoTV for leopard?
    By nitosoft in forum AppleTV 1
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2009, 07:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:01 PM.
twitter, follow us!