Page 19 of 31 FirstFirst ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... LastLast
Results 181 to 190 of 310
Discuss nitoTV 0.7.0 released, leopard support, photo tweaks, add rss ui + more at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; Were you able to open/play a DVD over the SMB share? (VIDEO_TS folders, etc)...
  1. #181
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Were you able to open/play a DVD over the SMB share? (VIDEO_TS folders, etc)


  2. #182
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by stillerz View Post
    Were you able to open/play a DVD over the SMB share? (VIDEO_TS folders, etc)
    as long as it mounts there is no reason it shouldnt play. it may not play WELL but it should still play. (and im mainly saying that because the dvdplayback framework from apple doesnt work with any caching system i know of, so i a connection struggles, or is slow over smb at all, then it may not play well if its a wireless mount.
    Last edited by nitosoft; 11-22-2009 at 07:37 AM.

  3. #183
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default SmartInstaller again

    I have a problem with SmartInstaller.
    My system is ATV OS 3.0.1 with NitoTV 0.8.2 and I've put into Documents folder both recovery.dmg and MacOSXUpdCombo10.4.9Intel.dmg
    So running SmartInstaller I suppose to succeed installing AFP server.
    Unfortunately AFP server is not installed.
    What could be the problem?

    This is the nitoinstall.log I get

    This software is copyright 2008 Turbo (Mike Byrne) and MAY NOT be distributed.
    All rights reserved.
    Contact turbo@0xfeedbeef.com for more information

    Installing kext enabler... OK!
    Installing Turbo's SSE3 emulator... OK!

    Done.
    kextload: loaded version 1.4.7 of module com.apple.filesystems.msdosfs differs from requested version com.apple.filesystems.msdosfs
    kextload: loaded version 1.0.12 of module com.apple.driver.AppleSMBIOS differs from requested version com.apple.driver.AppleSMBIOS
    kextload: /System/Library/Filesystems/fusefs.fs/Support/fusefs.kext: no such bundle file exists
    can't add kernel extension /System/Library/Filesystems/fusefs.fs/Support/fusefs.kext (file access/permissions) (run kextload on this kext with -t for diagnostic output)
    This software is copyright 2008 Turbo (Mike Byrne) and MAY NOT be distributed.
    All rights reserved.
    Contact turbo@0xfeedbeef.com for more information

    Installing kext enabler... OK!
    Installing Turbo's SSE3 emulator... OK!

    Done.
    kextload: loaded version 1.4.7 of module com.apple.filesystems.msdosfs differs from requested version com.apple.filesystems.msdosfs
    kextload: loaded version 1.0.12 of module com.apple.driver.AppleSMBIOS differs from requested version com.apple.driver.AppleSMBIOS
    unlink: /Users/frontrow/Movies/Mac OS X 10.4.9 Combined Update (Intel): No such file or directory
    2009-11-21 16:29:32.540 nitoHelper[309] Installation completed successfully

  4. #184
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the update. I went ahead and tried a clean install again (FW Factory Restore, Update, Patchstick, NitoTV Install & SmartInstaller) and now it appears to be working again! I don't know what happened, it perplexes me that I did nothing different but it worked, but either way I can start enjoying ATV & NitoTV again!!!!


    Thank you all for your help (especially you nitosoft! ), and I appreciate all your time you put into helping me fix my problem. You all are great and I appreciate the heck out of all of you.

    Best Wishes,

    MrPink077

    EDIT #1
    - Is there anyway to HIDE the OSBoot Mount shown under "Files" in NitoTV? It's more of a nitpick rather than a requirement, but just wanted to ask either way. Thanks!

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    as long as your ran the smart installer as well there is no reason smb shouldnt work, getting everything to work under the hood (non-ui changes) shouldn't have been affected at all in 3.0 (Aside from the javascript framework issues, but that is totally unrelated to smb)

    EDIT_2: okay deleted out that first edit, smb installed via the smart installer still works without issue, it worked fine for me just now after doing a patched (but still fresh) install. not sure why you would have problems.
    Last edited by MrPink077; 11-23-2009 at 02:37 AM.

  5. #185
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Nito and Network

    I have patch my AppleTV with Patchstick 3.0.1. I have installed Nito TV and ATVFiles. It's seams that I can not get to mount my network drives. I have an error that said that AFS is not installed.

    How can I make my Nito to mount my network shares ?

    Thanks !


  6. #186
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MrPink077 View Post
    Thanks for the update. I went ahead and tried a clean install again (FW Factory Restore, Update, Patchstick, NitoTV Install & SmartInstaller) and now it appears to be working again! I don't know what happened, it perplexes me that I did nothing different but it worked, but either way I can start enjoying ATV & NitoTV again!!!!


    Thank you all for your help (especially you nitosoft! ), and I appreciate all your time you put into helping me fix my problem. You all are great and I appreciate the heck out of all of you.

    Best Wishes,

    MrPink077

    EDIT #1
    - Is there anyway to HIDE the OSBoot Mount shown under "Files" in NitoTV? It's more of a nitpick rather than a requirement, but just wanted to ask either way. Thanks!
    Is the "Factory Restore" mandatory for the upgrade from v2.4/nito 0.8 to v3.0/nito 0.8.2? (not even sure how to do that anyway...)

    Thanks!

  7. #187
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No the Factory Restore option was only done in my case because I was having an issue and wanted to start over fresh to try and work out my problems with a "virgin" machine again.

    If you ever want to do a Factory Restore, it's under your ATV's Settings menu.

    - MrPink077

    Quote Originally Posted by stillerz View Post
    Is the "Factory Restore" mandatory for the upgrade from v2.4/nito 0.8 to v3.0/nito 0.8.2? (not even sure how to do that anyway...)

    Thanks!

  8. #188
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks. Now I'm wondering if there's any downside to doing the factory restore? I supposed all of my photos and music will just sync back over from iTunes anyway. Is there anything you lose in the process by doing the factory restore?


    Quote Originally Posted by MrPink077 View Post
    No the Factory Restore option was only done in my case because I was having an issue and wanted to start over fresh to try and work out my problems with a "virgin" machine again.

    If you ever want to do a Factory Restore, it's under your ATV's Settings menu.

    - MrPink077

  9. #189
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stillerz View Post
    Thanks. Now I'm wondering if there's any downside to doing the factory restore? I supposed all of my photos and music will just sync back over from iTunes anyway. Is there anything you lose in the process by doing the factory restore?
    Also, I want to make sure I have the whole process down correctly:

    1. Factory Restore (in the atv menus)
    2. Update to v3.0.1
    3. Create the patchstick -- using atvusb creator, v2.0? Says it only creates a ATV 2.4 OS image -- reboot with that patchstick in the USB
    4. Run Smartinstaller, once or twice?
    5. Done

    Mostly I want to make sure its o.k. to use the atvusb creator on the upgraded v3.0.1 system even though the util says it only creates the v2.4 patchstick...

  10. #190
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    172
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    stillerz,
    Yep. All the atvusb-creator needs to really get right is installing ssh, which has pretty much been the same procedure for quite a while now.


 

 

LinkBacks (?)

  1. 02-26-2010, 04:56 PM
  2. 07-21-2009, 03:49 PM
  3. 02-17-2009, 08:56 AM
  4. 02-17-2009, 05:14 AM

Similar Threads

  1. MacRumors: Potential First Released Photo Taken by an iPhone 5
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2011, 05:10 PM
  2. MacNN: Windows Phone 7 released to manufacturing, gets tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 11:30 PM
  3. MacNN: Chinese iPhone gets tweaks to support WAPI standard
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 04:10 PM
  4. MacNN: Cocktail 4.6 adds Snow Leopard support, interface tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 05:40 AM
  5. nitoTV for leopard?
    By nitosoft in forum AppleTV 1
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2009, 07:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:09 AM.
twitter, follow us!