Page 18 of 31 FirstFirst ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... LastLast
Results 171 to 180 of 310
Discuss nitoTV 0.7.0 released, leopard support, photo tweaks, add rss ui + more at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; looks like when i replaced my old faulty volume check code in the dvdController i ...
  1. #171
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default re: dvd import

    looks like when i replaced my old faulty volume check code in the dvdController i was still just feeding it the volume name and not the entire path so it wasn't registering anything as a volume, is fixed for next release.


  2. #172
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default smb mounting issue:

    Any news on what the problem is with SmartInstaller conflicting with mouting NAS Volumes? This is what is preventing me from being able to use NitoTV with my ATV no matter what FW version I have installed.. Thanks in advance!

    - MrPink077

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    looks like when i replaced my old faulty volume check code in the dvdController i was still just feeding it the volume name and not the entire path so it wasn't registering anything as a volume, is fixed for next release.

  3. #173
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by MrPink077 View Post
    Any news on what the problem is with SmartInstaller conflicting with mouting NAS Volumes? This is what is preventing me from being able to use NitoTV with my ATV no matter what FW version I have installed.. Thanks in advance!

    - MrPink077
    I am not aware of any problem with mounting NAS volumes, if it is an AFP problem the likely issue is the fact that you dont have a recovery.dmg from a 1.0 appletv, if that is not in place afp will never work in any version.

  4. #174
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Amsterdam
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    I only have one small issue remaining using nitotv 0.82 / smart installer on 3.01. I can't get bluetooth installed 100%.

    2009-11-09 19:29:14.181 nitoHelper[163] BluetoothIOM.plugin installation failed!

    2009-11-09 19:29:14.185 nitoHelper[163] PB_Bluetooth.plugin installation failed!


    I have the necessary dmg's in the doc folder

    Anyone idea's

  5. #175
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by vriesfde View Post
    I only have one small issue remaining using nitotv 0.82 / smart installer on 3.01. I can't get bluetooth installed 100%.

    2009-11-09 19:29:14.181 nitoHelper[163] BluetoothIOM.plugin installation failed!

    2009-11-09 19:29:14.185 nitoHelper[163] PB_Bluetooth.plugin installation failed!


    I have the necessary dmg's in the doc folder

    Anyone idea's
    That is a bug in the installer that i THOUGHT i fixed, however those files are just files that go into printer folders so i dont think they should prevent bluetooth from working. You are aware that you need a bluetooth dongle to get bluetooth working on the AppleTV right, it doesn't have the requisite hardware without one.

    if you create the two following folders and then run the installer again those files will properly install

    Code:
    sudo mkdir /System/Library/Printers/IOMs/
    sudo mkdir /System/Library/Printers/PBMs/
    might need to mount rw before that will work

    Code:
    sudo mount -uw /
    However if you are having problems getting bluetooth working i don't think those files will help.


  6. #176
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Amsterdam
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    @ Nito
    Thanks for your great help.
    To be honest, I didn't even try to use my BT dongle as I thought it wouldn't work with the two fails at installation.
    Will do what what you suggest, thanks!
    Frans

  7. #177
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I don't see what this would have to do with AFP, though. My NAS uses plain ol' SMB (Server Message Block), which is what Windows computers typically use. (and the only thing that NitoTV supports mounting, if I remember right?) The first time I ever installed a patchstick and NitoTV I did the same steps as this time, but now I can't mount the NAS...

    All I did this time was restore to factory settings (my default ATV FW is 2.3), install patchstick, and then install NitoTV (via ssh) and that was it... Any other suggestions?

    - MrPink077

    Quote Originally Posted by nitosoft View Post
    I am not aware of any problem with mounting NAS volumes, if it is an AFP problem the likely issue is the fact that you dont have a recovery.dmg from a 1.0 appletv, if that is not in place afp will never work in any version.

  8. #178
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I am currently running ATV OS 2.4 and NitoTV 0.8.0 -- perfectly stable -- considering doing the upgrade to ATV OS 3.0.1 and NitoTV 0.8.2, but I'm seeing lots of problems with SMB shares.

    I use SMB shares to access and play DVDs on my NAS. I'm wondering if anyone has gotten both SMB shares and DVD playback to work yet on 3.0.1/0.8.2? If so, could you post and say how the upgrade went for you?

    I'm reading the problems that MrPink077 is having and don't want to run into the same issues if its not quite ready yet.

    Thanks!

  9. #179
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by MrPink077 View Post
    I don't see what this would have to do with AFP, though. My NAS uses plain ol' SMB (Server Message Block), which is what Windows computers typically use. (and the only thing that NitoTV supports mounting, if I remember right?) The first time I ever installed a patchstick and NitoTV I did the same steps as this time, but now I can't mount the NAS...

    All I did this time was restore to factory settings (my default ATV FW is 2.3), install patchstick, and then install NitoTV (via ssh) and that was it... Any other suggestions?

    - MrPink077
    as long as your ran the smart installer as well there is no reason smb shouldnt work, getting everything to work under the hood (non-ui changes) shouldn't have been affected at all in 3.0 (Aside from the javascript framework issues, but that is totally unrelated to smb)

    EDIT_2: okay deleted out that first edit, smb installed via the smart installer still works without issue, it worked fine for me just now after doing a patched (but still fresh) install. not sure why you would have problems.
    Last edited by nitosoft; 11-22-2009 at 12:58 AM.

  10. #180
    Developer Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    471
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by stillerz View Post
    Hi,

    I am currently running ATV OS 2.4 and NitoTV 0.8.0 -- perfectly stable -- considering doing the upgrade to ATV OS 3.0.1 and NitoTV 0.8.2, but I'm seeing lots of problems with SMB shares.

    I use SMB shares to access and play DVDs on my NAS. I'm wondering if anyone has gotten both SMB shares and DVD playback to work yet on 3.0.1/0.8.2? If so, could you post and say how the upgrade went for you?

    I'm reading the problems that MrPink077 is having and don't want to run into the same issues if its not quite ready yet.

    Thanks!
    Just tested smb out myself and it was working fine. this is an smb share im doing from my mac though as i dont have a pc to test one from. it DID work though. if there are any additional steps needed to make it work from a pc i am not aware of them.


 

 

LinkBacks (?)

  1. 02-26-2010, 04:56 PM
  2. 07-21-2009, 03:49 PM
  3. 02-17-2009, 08:56 AM
  4. 02-17-2009, 05:14 AM

Similar Threads

  1. MacRumors: Potential First Released Photo Taken by an iPhone 5
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2011, 05:10 PM
  2. MacNN: Windows Phone 7 released to manufacturing, gets tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 11:30 PM
  3. MacNN: Chinese iPhone gets tweaks to support WAPI standard
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 04:10 PM
  4. MacNN: Cocktail 4.6 adds Snow Leopard support, interface tweaks
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 05:40 AM
  5. nitoTV for leopard?
    By nitosoft in forum AppleTV 1
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2009, 07:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:55 PM.
twitter, follow us!