Results 1 to 2 of 2
Discuss Boxee problem / SSH command not found at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; Hey folks, new to the apple tv jail breaking / hacking scene and having a ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Boxee problem / SSH command not found

    Hey folks, new to the apple tv jail breaking / hacking scene and having a few issues. Picked up a 160gb ATV 1st gen cheap and installed XMDB via ATV patchstick creator on win 7, enabled SSH etc at the same time and all was well. System rebooted and XMDB (Eden) works beautifully however I keep getting an error - "Error: Cannot launch XBMC/Boxee from path: (can't rem the path). So I attempted to follow a guide to install boxee via SSH. I'm able to get into my box using puTTY however when i do so most SSH commands (apt-get etc) state "command not found". I'm unsure where to go with this as I can't for the life of me find a solution anywhere online. Has anyone any idea what I'm doing wrong? And can anyone tell me how to fix boxee?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    172
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    apt-get and such commands are for ATV2, not 1. Make sure you are following the correct guide.
    Last edited by gbooker; 08-27-2012 at 06:01 PM.

 

 

Similar Threads

  1. wget: command not found, apt
    By quintessential in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2012, 02:04 AM
  2. Cydia -sh: apt-get: command not found
    By sgorgulu in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2009, 11:34 AM
  3. Command not found when SSH
    By aiphone in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2007, 10:33 PM
  4. Command not found!
    By Goofy_Smacker21 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2007, 12:18 AM
  5. Problem with Putty...reboot command not found
    By jimmyjim in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-2007, 05:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:48 AM.
twitter, follow us!