Results 1 to 3 of 3
Discuss Audio sync problem ( any solutions ??) at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; i am having a problem with audio , its not in sync with the video ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Audio sync problem ( any solutions ??)

    i am having a problem with audio , its not in sync with the video , i tried xmbc , podcasts, boxee with same results , i think there is about 1sec or maybe 1.5 difference , i tested the HDMI cable with my PC and its fine , i also tried using analog out of the apple tv and also audio via HDMI , any ideas what i should do ??



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by Beige View Post
    i am having a problem with audio , its not in sync with the video , i tried xmbc , podcasts, boxee with same results , i think there is about 1sec or maybe 1.5 difference , i tested the HDMI cable with my PC and its fine , i also tried using analog out of the apple tv and also audio via HDMI , any ideas what i should do ??
    Video file that is too demanding on the CPU? Some video files are mastered badly and do have audio sync problems.

    In xbmc - if you show the overlay (hold menu button) it should show you details on the decode process that can help you diagnose this.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i am experiencing the same problem with all my videos , i just wonder why there is no way to fix it , in my PC when i experience this problem i go to audio delay option and add a negative value in seconds and it works , i wonder howa can i do this in xbmc or in boxee

 

 

Similar Threads

  1. Audio problem please help!!!!!!
    By Bifteki in forum Tiger
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2011, 07:05 PM
  2. iZotope Technology Licensing Offers Audio Solutions for Mobile Devices
    By iZotope_Taylor in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2010, 11:53 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10-11-2009, 07:36 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-28-2008, 03:41 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 01-04-2008, 08:45 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:05 AM.
twitter, follow us!