Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss ATV4Windows Patchstick problem at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; When I try to boot from the patchstick, it just keeps waiting for something. Should ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ATV4Windows Patchstick problem

    When I try to boot from the patchstick, it just keeps waiting for something.



    Should this be expected?



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just restart the ATV see if SSH got installed
    Visit http://ATV4Windows.com A website compiled to help the windows user hack-up his ATV.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can't connect through WinSCP so I'm guessing there's no ssh.

    can you post a screen of what a succesful patchscreen should look like?

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    By the way, the image I used has 23.6 MB (archived) and I mounted it on a 2GB Sandisk Micro Cruzer. The doownload was very slow and had interruptions, so I was considering a corrupted image.

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Trythe image located on my site. it is in my Sig!
    Visit http://ATV4Windows.com A website compiled to help the windows user hack-up his ATV.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Well that's the one I was talking about

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i would try redownloading, remounting. are you mounting in Windows or Mac OSX ?
    Visit http://ATV4Windows.com A website compiled to help the windows user hack-up his ATV.

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    go to the Wiki right now, i just updated the link to a much faster download link.
    Visit http://ATV4Windows.com A website compiled to help the windows user hack-up his ATV.

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thnaks, the link is way better.

    And the best part is, I have ssh So there were 2 possible causes for the failure. The image was corrupted, or, when I mounted the first time I used partition 1 instead of 0.

    Congratz for pulling the job togheter!
    Last edited by GreenDude; 02-26-2008 at 01:03 AM.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, so I got the file from ericIII, renamed it to ATVFiles-1.0.1.run and copied it onth ATV. I get "Asudo: Asudo: No such file or directory" when I run the command. And I'm positive the name is good cause I tabbed it into the command.

    Any ideas what I'm missing?

    Later edit: I see it works by applying just "sudo sh" without "Asudo sh". I'm not really familliar with the commands. is there a difference?
    Last edited by GreenDude; 02-26-2008 at 01:30 AM.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ATV4Windows - Share a HD with ATV Video!
    By CiscoTM in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2008, 08:57 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-04-2008, 08:46 PM
  3. Patchstick: Where the heck is /etc?!
    By DocTauri in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2007, 11:54 PM
  4. Patchstick Problem
    By GoodOmens in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2007, 03:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:56 PM.
twitter, follow us!