Results 1 to 3 of 3
Discuss atv1st gen ethernet network issue? at the AppleTV 1 - Hackint0sh.org; i have hacked this thing with firecores atv flash, and it worked great for a ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default atv1st gen ethernet network issue?

    i have hacked this thing with firecores atv flash, and it worked great for a long time, well it kept hanging up so id have to unplug it a lot, and then one day it just kept looping back to the dagnostic screen and gave me the option to restart, restore (which it wont do) and to run diagnostics, when i run diagnostics it says i have an ethernet networking issue, and it WONT RESTORE TO FACTORY,

    what can i do? i have updated the firecore thru usb and watched as it uploaded and then it went back to the same crap, i have it plugged in thru ethernet, and it shows up under my dhcp listing but it wont restore at all~~

    tried plugging it into my mac to see if it would show up under itunes to no avail... im at a loss and want this working for xbmc/navi-x just like the other one i have upstairs!!

    any recommendations?

    thanks
    j



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by j2048b View Post
    i have hacked this thing with firecores atv flash, and it worked great for a long time, well it kept hanging up so id have to unplug it a lot, and then one day it just kept looping back to the dagnostic screen and gave me the option to restart, restore (which it wont do) and to run diagnostics, when i run diagnostics it says i have an ethernet networking issue, and it WONT RESTORE TO FACTORY,

    what can i do? i have updated the firecore thru usb and watched as it uploaded and then it went back to the same crap, i have it plugged in thru ethernet, and it shows up under my dhcp listing but it wont restore at all~~

    tried plugging it into my mac to see if it would show up under itunes to no avail... im at a loss and want this working for xbmc/navi-x just like the other one i have upstairs!!

    any recommendations?

    thanks
    j


    ok so 71 views and no body has had this issue? Or noone can tell me if it can be fixed?

    ive tried to connect this pos to my mac to no avail, so im lost as to what the next steps would be?

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    172
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    The solution is not simple nor easy. If the factory restore fails, that typically means that the restore image is corrupt or the internal hard drive is failing. You may find this useful, but I'd suggest not attempting the steps unless you know what they are doing. You'd likely want to find someone who does understand what this is doing if you do not yourself. You could use steps like these to recover the broken ATV disk from a working one. You may have to disassemble your ATV to repair the HD as well.

    As I said, the recovery is not simple nor easy, but maybe this will help lead you down the right track.

  4. Thanks j2048b thanked for this post.
 

 

Similar Threads

  1. [Network] Ethernet problem
    By kenny277 in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2008, 02:32 PM
  2. [Network] Ethernet n wireless not available....
    By kolef in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 55
    Last Post: 08-01-2008, 01:53 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-17-2008, 06:46 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 06-09-2008, 01:41 PM
  5. network issue its there but then...
    By mustu in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2007, 04:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:06 AM.
twitter, follow us!